Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments Jepang Breaking News News Filipina Breaking News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Kabeh Nippon Airways entuk saham ing Philippine Airlines

0a1a-233
0a1a-233
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Philippine Airlines (PAL) ngrancang ekspansi operasional internasional luwih cepet sajrone sawetara wulan sabanjure nalika ngluncurake layanan menyang Hanoi, New Delhi lan Phnom Penh lan nambah frekuensi menyang 12 saka 39 tujuan internasional sing ana.

Kapasitas kursi internasional PAL bakal mundhak meh 10% ing musim panas iki, meksa panen lan untung nalika maskapai nyoba nambah lalu lintas kebebasan nomer enem. PAL nambah kapasitas kanggo benua Amerika Utara udakara 50% ing musim panas iki, didhukung dening pangiriman A350-900s. Amarga PAL ngenalake 17 frekuensi mingguan tambahan menyang Amerika Utara, nyoba narik luwih akeh lalu lintas transit ing pasar Amerika Utara-Asia Tenggara sing kompetitif - sing nggawe keputusan nambah Hanoi, New Delhi lan Phnom Penh.

Ekspansi PAL musim panas iki bakal ngasilake kompetisi luwih akeh karo sawetara maskapai penerbangan Asia Lor, kalebu mitra strategis anyar All Nippon Airways (ANA). ANA Holdings ngumumake akuisisi saham 9.5% ing PAL Holdings, perusahaan induk kanggo PAL lan anak perusahaan regional PAL Express.

Nalika kesepakatan kasebut kanthi strategis signifikan kanggo PAL, sing wis nyoba ngamanake investor maskapai manca taun-taun, saham kasebut sithik, lan investasi USD95 yuta minangka pangowahan saku kanggo ANA. Kasunyatan manawa transaksi kasebut regane PAL mung $ 1 milyar, sanajan bathi klompok luwih saka $ 2.5 milyar lan portofolio slot sing narik kawigaten ing Manila sing rame, nuduhake tantangan sing diadhepi PAL.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov