24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Bangladesh Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Wong bersenjata nyoba mbajak pesawat sing diikat Dubai, lan dheweke lagi nembak geni

0a1a1a1-1
0a1a1a1-1
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pesawat Biman Bangladesh Airlines sing arep menyang Dubai dipeksa nggawe pendaratan darurat ing Chittagong, Bangladesh sawise upaya pembajakan, operator maskapai kasebut wis ngonfirmasi. Suspect dicekel karo polisi sawise mandheg sawetara.

Sawise pendaratan darurat, pesawat kasebut langsung dikepung karo penegak hukum. Cuplikan grainy sing nuduhake wong sing mlayu saka pesawat wis muncul kanthi online. Wong bisa katon mlayu saka pesawat nalika para pekerja bandara utawa penegak ukum padha gegancangan mlebu pesawat kasebut.

Kabeh penumpang ditulungi, nanging tersangka tetep tetep ana ing papan lan mandheg terus sawetara wektu.

"Ana 142 penumpang lan kabeh wis metu saka pesawat kanthi aman," ujare Shakil Miraj, manajer umum maskapai kasebut.

Tersangka pungkasane nyerah menyang polisi lan wis ditahan.

Pesawat kasebut dilaporake dadi penerbangan BG 147, duweke maskapai penerbangan Biman Bangladesh. Pesawat kasebut wis lelungan saka ibukutha Bangladesh Dhaka menyang Dubai, nanging dipeksa nggawe pendaratan darurat ing kutha Chittagong.

Pembajak kasebut bersenjata lan mbukak tembakan nalika kedadeyan kasebut, sawijining anggota parlemen lokal sing ana ing pesawat kasebut marang Somoy TV.

"Dheweke nembak tembakan. Nalika pilot ngoyak dheweke, dheweke ujar pengin ngobrol karo perdana menteri, "ujare saksi kasebut.

Nganti saiki, isih durung jelas manawa ana wong sing cilaka sajrone upaya pembajakan kasebut, nanging sawetara media nglaporake manawa salah sawijining kru bisa uga ngalami cedera.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov