Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Breaking Lithuania Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Pariwisata Lithuania saya berkembang lan para pengunjung Jerman seneng banget

LISTRS
LISTRS
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Jerman seneng lelungan menyang Lithuania. Hasil iki dadi rekor taun 2018 kanggo Pariwisata Lithuania.

3,6 yuta wong nggunakake layanan akomodasi paling ora sewengi nalika lelungan ing Lithuania; 1,7 yuta yaiku tamu asing. Wutah 11.3% dibandhingake 2017! Kasunyatane, angka kasebut kaping pindho luwih gedhe tinimbang sing diramalake dening Organisasi Pariwisata Dunia PBB.

Taun kepungkur, klompok tamu asing sing paling gedhe teka ing Lithuania saka Jerman. Yaiku 214 100 wong utawa 21.6% luwih saka ing taun 2017. Iki minangka tamu Jerman sing paling penting ing Lithuania. Wutah tamu saka Inggris uga pinunjul - jumlah mundhak 19.1%. 6.9% tamu liyane saka Prancis, Italia lan negara-negara Skandinavia nemokake Lithuania taun kepungkur.

Lithuania wis terus nandur modhal ing marketing dhewe ing sawetara negara; alat lan saluran sing dipilih wis kabukten sukses banget. Ing taun kepungkur, kita ngucapake 11.6% tamu maneh saka AS, 22.3% tamu maneh saka Jepang, 20.6% tamu maneh saka China lan 27.3% tamu liyane saka Israel.

 

PBB 29

Alun-alun Balai Kota asring dadi titik wiwitan kanggo nemokake

BV5mp oI2

Biara Pažaislis minangka salah sawijining obyek sing paling disenengi ing Kaunas, sing ditawan karo para wisatawan lokal lan tamu saka negara manca. Gambar dening A. Aleksandravičius.

Nomer sing diwenehake dening Departemen Statistik Lithuania ora kalebu akomodasi ing homesteads lan Airbnb. Prediksi yen, yen bisa nglumpukake, jumlah total kira-kira. 30% luwih gedhe.

Ing taun 2022, Kaunas nggawe kencan karo Eropa. Kutha, dipilih dadi ibukutha budaya bawana, dina iki siyap-siyap nyambut tamu, nuduhake ide babagan komunitas lan nggawe konten anyar kanggo Kaunas, Lithuania, Eropa. Akademi Budaya Tempo sing mbukak, ceramah, diskusi, pameran, pagelaran lan instalasi, mitos kontemporer Kaunas lan ide-ide sing paling ora waras sing digawe.

Asu nggawa rasa seneng lan seneng banget. Pengunjung bisa mlaku kanthi apik liwat dalan alas ing sekitar Kernavė kanthi sled ditarik saka huskies ala Alaska.

informasi sing luwih Lithuania.lancaran 

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.