24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News Sint Maarten Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Saint Martin / Sint Maarten dadi tuan rumah pameran dagang tahunan ing wulan Mei

0a1a-241
0a1a-241
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pameran Dagang Tahunan Saint Martin / Sint Maarten Tahunan (SMART) nawakake para pembeli internasional lan regional kesempatan kanggo ketemu lan jaringan karo para pemasok lan mitra industri pariwisata utama liyane saka pulau-pulau Karibia tetanggan wiwit dina Selasa, 21 Mei, nganti Kamis, 23 Mei 2019 Acara kasebut janjine bakal nyedhiyakake kelas master, lokakarya, kegiatan, festival, lan kesempatan kanggo profesional industri kanggo ngembangake jaringan telung dina. SMART minangka inisiatif kolaborasi antarane Kantor Pariwisata St. Martin, Biro Pariwisata St. Maarten, Asosiasi Hotel Saint Martin (Asosiasi L Hôteliers de Saint Martin) lan Asosiasi Perhotelan & Perdagangan St. Maarten (SHTA).

"SMART minangka salah sawijining acara pasar paling gedhe sing para pembeli lan pemasok bisa ketemu siji-siji ing Kepulauan Karibia Wétan lan minangka acara industri pariwisata sing paling diantisipasi ing pulau," ujare Stuart Johnson, Menteri Pariwisata St. Maarten, Urusan Ekonomi, Lalu Lintas & Telekomunikasi. "Tujuan kita kanggo luwih nyambungake entitas pariwisata Karibia, pungkasane nguatake bisnis adhedhasar pariwisata kanthi sakabehe. Kita ngarep-arep bisa nampani mitra pariwisata bali menyang gisik ing taun 2019. ”

Registrasi manuk awal resmi diwiwiti tanggal 19 Februari lan bakal diwiwiti nganti wulan April. Sing pengin nyebutake minat melu bisa ngubungi SHTA ing [email dilindhungi] Informasi acara luwih lengkap bakal diwenehake ing situs web SHTA: SHTA.com/SMART.

"Kita ngarep-arep bisa nampani kabeh wong bali menyang pulau sing apik kanggo melu konferensi SMART taun iki," ujare Ibu May-Ling Chun, Direktur Pariwisata St. Maarten. "Ing edhisi kaping 16 acara kasebut, kita ngarep-arep terus ngajokake hubungan anyar lan tahan lama antarane pimpinan industri saka saindenging jagad."

Pasar taun iki bakal ngidini patang dina suwene setengah rapat karo pembeli lan pemasok terkenal ing saindenging jagad. SMART saben taun nggabungake tujuan sekutu cedhak Anguilla, Saba, St. Eustatius, St.Barthhelemy, St. Kitts lan Nevis, Dominica, lan Tortola. Acara taun iki uga bakal nyedhiyakake pemasok saka tujuan liyane ing wilayah kasebut, kalebu Antigua, Aruba, Barbados, Barbuda, Kepulauan Virgin Inggris, Curaçao, Guadeloupe, Martinique, Montserrat, St. Lucia, lan Trinidad lan Tobago, kanggo sawetara jeneng. Acara kasebut dirawuhi saben taun dening operator tur, agen perjalanan, panulis perjalanan lan perancang acara saka AS, Kanada, Eropa lan Amerika Latin.

Anyar ing program telung dina SMART yaiku "nedha bengi misteri" sing ora kejawab, sing bakal luwih nyorot status pulau kasebut dadi ibukota kuliner Karibia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov