24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel China Breaking News Jerman Breaking News Warta Breaking Hong Kong News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pelancong Jerman budhal menyang Asia ing Paskah iki

0a1a-242
0a1a-242
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Hong Kong lan China minangka tujuan antar benua sing paling berkembang kanggo wong-wong Jerman sing istirahat Paskah taun iki. Pesenan penerbangan luwih maju ing taun 2018, lan kapasitas kursi sing luwih gedhe ing musim panas iki bisa njaga gaya kasebut, miturut laporan paling anyar.

Umume, pesenan antar benua saka Jerman saiki ndhisiki 2.7% kanggo periode liburan Paskah, dibandhingake taun kepungkur.

Miturut angka para ahli, pesenan Hong Kong nuduhake mundhak 31.4% ing taun 2018, lan China 30.9%. Tujuan liyane sing disenengi yaiku Amerika Serikat, luwih saka 20.6%, lan Maroko, luwih saka 20.0%.

Nalika Thailand ora bisa nuduhake pertumbuhan sing kuwat, kayane pancen adoh banget lan adoh saka liburan Paskah sing paling dawa; amarga luwih saka 40% kabeh telusuran penerbangan internet Jerman kanggo plancongan menyang tujuan Asia kalebu Thailand.

Musim panas iki, wilayah Asia Pasifik bakal entuk bathi paling saka kapasitas kursi dijadwal antar benua saka Jerman. Antarane Mei lan Oktober, nganti 4.1% kanggo wilayah kasebut, sing duwe pangsa pasar 5%. Tambah total kapasitas internasional saka Jerman yaiku 0.7% ing taun kepungkur.

Kapasitas penerbangan menyang tujuan liyane ing Eropa, kanthi pangsa pasar 82%, munggah 0.4%.

Tujuan antar benua sing tuwuh paling gedhe ing kapasitas penerbangan sing dijadwalake saka Jerman antara Mei nganti Oktober, yaiku Qatar, nganti 18.2%; Thailand munggah 12.9% lan Hong Kong munggah 10.0%.

Runtuhnya maskapai liburan Jerman, Jermania, awal wulan iki (Februari), wis mengaruhi sawetara tujuan, nanging sing liya kabukten tanggel.

Antarane sing tau dilayani Jermania, nanging isih nuduhake kapasitas kanggo musim panas iki, yaiku Serbia nganti 5.9%; Mesir 0.2% lan Turki 7.3%.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov