Airlines Airport Breaking News Internasional Breaking News Qatar Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Fashion Warta Mewah News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Qatar Airways dadi tuan rumah pameran mode eksklusif ing pesawat Qatar Executive G650

Pilih basa sampeyan
0a1a-245
0a1a-245
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kanggo ngrayakake Pameran Perhiasan lan Jam Tangan Doha (DJWE) taun iki, Qatar Airways dadi tuan rumah pameran busana sing apik ing jet pribadi G650 sing paling canggih. Acara kasebut nampilake perhiasan lan mode sing apik banget para desainer Tionghoa, Grace Chen lan Beau Han Xu, sing dadi latar mburi jet pribadi paling mewah ing donya.

Tamu sing melu acara kasebut kalebu para influencer gaya internasional top saka dunia mode lan kecantikan sing diundang Qatar Airways menyang Doha kanggo melu ing DJWE taun iki.

Wakil Presiden Senior Marketing lan Komunikasi Perusahaan Qatar Airways, Ms. Salam Al Shawa, ujar: "Qatar Airways seneng dadi Mitra Maskapai Resmi Pameran Perhiasan lan Jam Tangan Doha, sawijining acara sing ngrayakake kemewahan lan kerajinan paling apik. Cara sing luwih apik kanggo nyorot desain apik banget Grace lan Beau tinimbang nampilake latar mburi jet Eksekutif Qatar - minangka kemewahan lan perbaikan. Kita seneng nampani para desainer berbakat kasebut ing Qatar, lan ngarep-arep bisa mbantu dheweke nemu keramahan Qatar sing apik lan swasana Arab. ”

Desainer mode Ms. Grace Chen ujar: "Inspirasi saya biasane saka crita wanita: kepiye wanita ngrasa babagan awake dhewe, lan kepiye dheweke ndeleng jagad iki. Rancanganku mesthi nggambarake lanskap batin ing wanita, ora preduli saka sapa lan asale. Ing koleksi "Kesepian", pola Persia ditenun nganggo sulaman Tiongkok, nggabungake pengaruh saka kaligrafi Cina. Aku nggawe gaya sing dudu Kulon utawa Wétan nanging nuduhake campuran budaya; "Ora ono ing endi wae" sekaligus.

"Nalika lelungan ing saindenging jagad kanthi seri Travel Fashion, aku yakin iki minangka tren global lan semangat modernitas sejati. Iki uga sing dikarepake kanggo Grace Chen. Aku seneng nuduhake sawetara karya karo pamirsa sing misuwur ing Qatar. "

Dianggep minangka salah sawijining inovator mode sing paling berpengaruh ing China, Grace Chen diarani "Dresser Power of China" dening South China Morning Post lan "Couturier Paling Diteliti China" dening The Hollywood Reporter. Desain unike nggambarake kaendahan ing saben wanita kanthi nggabungake kecanggihan, keanggunan, lan estetika modern, ngasilake patung tekstur sing narik kawigaten para wanita sing paling apik lan apik ing donya.

Minangka alumni Cina daratan pisanan ing Institut Teknologi Mode New York, Grace Chen minangka desainer para bintang ing New York lan Hollywood sadurunge nggawe label dhewe ing China ing taun 2009. Sajrone karir, Grace kerja karo klien sing misuwur sacara global kalebu Oprah Winfrey, pemenang Award Academy Helen Mirren, aktris Cina Liu Xiaoqing, Li Bing Bing, Xu Qing lan aktris Taiwan Lin Chi-Ling.

Desainer perhiasan Pak Beau Han Xu ujar: "Minangka perancang perhiasan internasional sing tuwuh ing jagad permata, aku yakin manawa saben watu duwe energi lan kekuwatane dhewe, lan unik banget kaya wong sing nganggo. Aku seneng nggawe perhiasan sing nuduhake kepribadian klien lan nambah sentuhan kecanggihan lan daya tarik ing perjalanan.

"Kula minangka pakurmatan kanggo lelungan karo maskapai sing misuwur ing saindenging jagad, Qatar Airways. Kanthi pengalaman catwalk jet pribadi paling istimewa iki, aku nyiapake koleksi perhiasan "Alam" lan "Water Splash" ing kapal. Koleksi kasebut kalebu kalung mutiara langka, gelang berlian renang lan tiar, kanggo ngiringi perjalanan modern, budaya, lan canggih karo Qatar Airways. ”

Beau Han Xu minangka seniman terkenal, ahli gemologi, lan desainer perhiasan sing menang kanthi prestasine sing magis lan futuristik. Koleksine sing pertama, Splash !, nampilake gelang kristal organik sing apik, choker, tiara, lan cincin, ing endi intan shimmer lan nglangi. Diilhami dening alam lan kekuwatan, gaweyane Beau dadi beku nalika inspirasi: cipratan banyu udan lan subtletis cahya sing padhang ing cahya.

Beau wis kolaborasi karo Swarovski kanggo nggawe Permata Beau Cut ™ sing inovatif. Beau nggawe gaya urip mewah sing inovatif, kanthi kemitraan karo Rolls-Royce, kapal pesiar super Sunseeker, hotel tingkat paling dhuwur global lan merek mewah liyane. Pelanggane kalebu anggota kulawarga kerajaan, selebriti, lan UHNIWS.

Qatar Executive saiki makaryakke armada 15 jet pribadi sing canggih, kalebu limang Gulfstream G650ER, loro Gulfstream G500, telung Bombardier Challenger 605s, papat Global 5000 lan siji Global XRS. Ing 2019, Qatar Executive bakal nampa tambahan limang G500, uga siji jet G650ER, sing dadi operator komersial paling gedhe ing saindenging jagad. Armada sing berkembang ngidini divisi charter jet pribadi kanggo nyedhiyakake kabeh pasar penting kanthi efisien lan kanthi cara para pelanggan VVIP bisa menikmati level layanan lan produk sing ora ana tandhingane saka tujuan global.

DJWE, sing diwiwiti saka 20-25 Februari ing Pusat Pameran lan Konferensi Doha (DECC), nampilake luwih saka 500 merek mewah internasional sing nampilake sawetara permata paling apik ing donya, koleksi perhiasan lan jam tangan, uga edisi khusus lan potongan unik.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov