Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Investments transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Vanuatu

Air Vanuatu ngetung ing Airbus kanggo ekspansi armada

A220-300-Air-Vanuatu
A220-300-Air-Vanuatu
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Air Vanuatu, perusahaan pembawa bendera nasional Pulau Pulo Vanuatu, wis mlebu prentah kanthi Airbus udakara papat A220 (loro A220-100 lan loro A220-300). Pesenan pertama Air Vanuatu karo Airbus nggawe pelanggan peluncur A220 ing wilayah Pasifik.

Dumunung ing Bandara Internasional Bauerfield ing ibukutha Port Vila, Air Vanuatu beroperasi ing 26 bandara domestik lan internasional ing Australia, Selandia Baru, Fiji lan Kaledonia Baru. Layanan kasebut diwiwiti ing taun 1987, lan nduweni peran penting kanggo nggawe Vanuatu dadi tujuan wisata lan investasi. Saiki maskapai kasebut ngoperasikake armada Boeing 737 lan ATR 72.

Chief Executive Officer Air Vanuatu Derek Nice ujar: "Kita bangga bisa dadi maskapai peluncur ing Pasifik Selatan Airbus A220 kelas paling apik. Pesawat iki bakal dikerahkan kanggo ngoperasikake rute domestik lan internasional saiki, kalebu layanan Melbourne-Vanuatu sing anyar sing wis diumumake, lan bakal nambah rencana kanggo nggedhekake jaringan kita ing Pasifik Selatan. "

"Kanthi pesen A220 Air Vanuatu nggawe investasi penting ing teknologi canggih lan kenyamanan penumpang sing unggul, nalika nuduhake rasa hormat kanggo efisiensi bahan bakar lan lingkungan. Keputusan Air Vanuatu kanggo nyelehake Airbus A220 dadi pusat rencana ekspansi mesthi bakal terus maju sadurunge kompetisi, "ujare Christian Scherer, Chief Officer Komersial Airbus.

Penumpang ing A220 bakal nemu kenyamanan kabin sing unggul, kursi paling jembar lan windows paling gedhe ing segmen pasar. Kinerja lan kemampuan kisaran A220 bakal ngidini Air Vanuatu nglancarake operasine saiki lan ngluncurake rencana pertumbuhan sing dadi pilar utama target pembangunan ekonomi Vanuatu.

A220 nyedhiyakake efisiensi bahan bakar sing ora bisa dikalahake. Nggabungake aerodinamika canggih, bahan canggih lan mesin turbin PW1500G Pratt & Whitney generasi anyar kanggo nawakake paling ora 20 persen pembakaran bahan bakar per kursi dibandhingake karo pesawat generasi sadurunge.

Kanthi buku pesenan luwih saka 530 pesawat saiki, A220 duwe kabeh kapercayan kanggo menang pangsa singa saka 100- nganti 150 kursi pasar, kira-kira bisa nuduhake paling ora 7,000 pesawat sajrone 20 taun sabanjure.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.