Warta Breaking Travel Warta Breaking Maroko Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK

Pasar Plancongan Golf Internasional (IGTM) rebrands

igtm1
igtm1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

International Golf Travel Market (IGTM), bisnis utama ing acara bisnis kanggo komunitas plancongan golf, diluncurake maneh ing taun kaping 22 kanthi gambar merek lan situs web sing disegarkan, bebarengan karo tim pangorganisasi anyar saka Reed Travel Exhibitions - sing misuwur ing jagad iki panata acara plancongan lan pariwisata.

Manggon ing Marrakech, Maroko wiwit 14-17 Oktober acara taun iki bakal dirancang kanggo nambah kesempatan bisnis kanggo sektor santai iki sing mbuwang saben kepala luwih 120% ing tujuan tinimbang turis rata-rata miturut Survei Pemasaran Olahraga paling anyar laporan

Nggambarake tren ing plancongan golf, IGTM bakal melu-melu para pembeli kanggo nggambarake umure pemain golf milenial, tambah akeh pemain golf wanita, lan munculé golf kanggo kulawarga. "Kanthi pemain golf 60m ing saindenging jagad - 8m ing Eropa, lan 70% kabeh turis golf sing kepengin golek papan sing anyar saben-saben ngatur istirahat golf, IGTM saya tambah akeh taun kanggo nampung ora mung para pemasok, tujuan anyar lan dmc anyar , nanging uga nambah jumlah pembeli supaya padha nggambarake tren pilihan sing disenengi. Operator Tur nglaporake kenaikan setahun 5% (Laporan IAGTO) sing ndhukung posisi pertumbuhan sing dibayangke ing IGTM minangka acara industri lelungan utama. ” ujare David Todd, Event Manager, IGTM.

Luwih saka 500 pemasok pariwisata golf bakal gabung karo 400+ pembeli sing wis mumpuni lan media internasional sajrone 4 dina janjian, jaringan lan pendhidhikan sadurunge wis dijadwal.

Mung sawetara merek sing wis mlebu kalebu PGA Catalunya Resort (Spanyol), Penha Longa Resort (Portugal), Costa Navarino (Yunani), Sheraton Cascais (Portugal), Double Tree dening Hilton Emporda Golf & Spa Resort (Spanyol), Rovos Rail (Afrika Kidul), Barcelo Montecastillo (Spanyol), Clube de Golf Alcanada (Mallorca).

Adel Elkafir, CEO Kantor Pariwisata Nasional Maroko nampi IGTM menyang Marrakech; “Golf ing kene ora mung olahraga utawa kegiatan - iku pengalaman nyata. Saka pesisir Mediterania nganti Atlantik lan latar mburi Pegunungan Atlas, Maroko saiki duwe luwih saka 40 lapangan golf kanggo nantang para pemain golf sing paling berpengalaman. Kita seneng bisa dadi mitra kanggo IGTM taun iki lan nampani kabeh peserta sing diarani Marrakech sing luar biasa lan liya-liyane ”.

Rujuk tampilan lan kesan anyar IGTM, David Todd negesake tujuan bisnis utama ing sangisore desain merek. "Wayahe ganti karo kedadeyan sing umure wis umur 22 taunnd taun kita wis ngrancang tampilan anyar sing bakal nggawa acara plancongan golf internasional terkemuka ing industri 21st abad Bebarengan karo merek maneh yaiku owah-owahan saka pengalaman sing bakal diwenehake menyang kabeh peserta, kanthi target inti kesempatan bisnis kanggo kabeh wong, mula nganyari karo kabeh inovasi liwat situs web anyar www.IGTMarket.com " .

Sawetara pangowahan sing ditindakake taun iki kalebu: Sesi konten pendhidhikan kanggo mbantu para peserta ngerti lan ngembangake bisnis golf uga tren lan riset Wawasan sing ditampilake sajrone IGTM. Ing sisih media, bakal ana kesempatan jaringan karo wartawan internasional sing makili ora mung publikasi lelungan santai lan judhul golf, nanging pengaruh lan media online sing melu riset apa sing relevan lan anyar ing industri.

"Kanthi owah-owahan sing ana ing tren lelungan golf internasional, sing nuduhake perlune para pegolf" ngrasa dadi bagean saka komunitas internasional "sing pengin prioritas pengalaman lan para boomer lan Gen Xers kudu duwe budaya lokal sing asli" (Golf Monitor Desember 2018) IGTM bakal dadi papan sing saiki lan apa sing bakal ditindakake ing panggung, ing babagan pendhidhikan, kesempatan bisnis lan minangka pengalaman. Kita uga bakal nambah media supaya para editor plancongan internasional bisa melu ndeleng apa sing anyar lan relevan karo para pamiarsa nalika preinan golf. ” Ditambahake Todd.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.