Airlines Airport Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News News Warta Breaking Peru Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Toronto nganti Quito ing Air Canada: Pangembangan Pariwisata Ekuador sing apik

0a1a1-2
0a1a1-2
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Air Canada bakal ngluncurake layanan non-stop anyar antarane Toronto lan Quito, Ekuador.Rute anyar, sing kudu dioperasikake kaping telu saben minggu kanthi musiman dening Air Canada Rouge, bakal dadi layanan non-stop pertama Ecuador saka Canada nalika diwiwiti Desember 8, 2019, tundhuk entuk persetujuan pamrentah sing dibutuhake.

Menteri Pariwisata saka Ecuador, Rosi Prado de Holguín, ujar manawa Kementerian nampi konektivitas minangka dhasar kanggo promosi pengunjung ing negara kasebut: "Konektivitas ngidini turis tresna karo 'negara papat jagad'. Uga, target kita yaiku pariwisata tetep dadi sumber penghasilan nomer telu paling gedhe Ecuador, mulane saben dina tetep kerja kanggo promosi Ecuador ing jagad iki. "

"Duwe Air Canada ngenalake layanan langsung antarane Toronto lan Quito makili pengumuman utama. Penerbangan non-stop anyar iki bakal dadi katalis kanggo nguatake hubungan sing ana Ecuador lan Canada kanthi nggampangake mobilitas para turis lan siswa; nyengkuyung ijol-ijolan komersial lan mbukak lawang anyar kanggo nggedhekake hubungan kita. Sugeng Air Canada lan Bandara Quito kanggo sukses sing penting iki! ” ujar Sylvie Bédard, Duta Besar Ditunjuk saka Canada kanggo Ecuador.

“Udhara Kanada kaputusan kanggo miwiti operasi antarane Toronto lan Quito penting banget amarga kita mbukak ora mung rute anyar, nanging pasar anyar sing akeh potensial. Komunitas Ekuador ing Toronto penting lan kanthi penerbangan anyar, kita mbukak lawang supaya bisa luwih nyambung karo negara asal. Quito minangka tujuan wisata sing duweni potensi para turis Kanada sing kepengin nggoleki macem-macem papan lan adat istiadat. Ing pangertèn, Ecuador akeh ditawakake ing wisata budaya, sejarah, petualangan lan alam, tanpa lali mesthi pantai lan lanskap sing apik. Rute menyang Toronto uga bakal nawakake turis saka Ecuador kesempatan kanggo nyedhaki Canada, negara sing apik banget kanthi atraksi unik kanggo wong Ekuador, berkat kontras geografis lan budaya ing antarane kalorone negara, nanging, nuduhake ciri umum: anget tumrap para pengunjung, "jarene Andrew O'Brian, Presiden lan CEO, Corporación Quiport (Quito Bandara Internasional).

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.