Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News Warta Breaking Polandia Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Krakow dadi tuan rumah Kongres Internasional Pariwisata lan Ziarah Internasional kaping 3

0a1a-263
0a1a-263
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kongres Internasional Pariwisata lan Ziarah Internasional kaping 3 "ulang taun kaping 100 Karol Wojtyla - Saint John Paul II" bakal ditindakake ing Krakow, wiwit tanggal 6 nganti 10 November 2019.

• Ayo menyang Krakow, wenehi ngerti kutha John Paul II lan Faustina Kowalska;

• Dolan maring Wadowice (papan lair JP2), Kuil Pangasih Suci, Tambang Uyah Wieliczka, Czestochowa Black Madonna Sanctuary, Museum Auschwitz-Birkenau ing Oswiecim;

• Ketemu profesional turisme agama liyane saka saindenging jagad;

• Temokake kontak lokal kanggo lelungan mbesuk;

• Sinau babagan warisan agama ing Polandia.

Krakow lan Wilayah Malopolska duweni potensi gedhe minangka papan wisata agama lan tujuan ziarah. Saben taun dheweke dikunjungi jutaan jamaah lan turis religius, ayo padha nyebutake Dina Pemuda Sedunia sing kedadeyan ing kene ing Krakow ing 2016, nanging uga edhisi Kongres sadurunge ing 2017 lan ing 2018, iku uga apik sukses

Kongres bakal dibukak ing tanggal 7 November, dening pejabat sekuler lan ulama Krakow. Misa Suci pambuka bakal dirayakake, banjur pidato, ceramah lan lokakarya (pameran) karo wakil-wakil saka papan suci lokal lan papan wisata. 8th, 9 lan 10 November bakal dadi kesempatan kanggo para tamu saka saindenging jagad kanggo ngunjungi Krakow lan Wilayah Malopolska (Kutha Tua Krakow, Pusat John Paul II, Sanctuary Mercy, Tambang Garam ing Wieliczka, tilas Kamp Konsentrasi Nazi Jerman Auschwitz-Birkenau , greja lan museum Wadowice - papan asale Karol Wojtyla, Basilika ing Kalwaria Zebrzydowska lan mesthi Black Madonna Sanctuary ing Czestochowa).

Kongres yakuwi dadi papan kontak ing antarane para pesertane lan promosi Krakow lan Wilayah Malopolska minangka papan wisata religi lan tujuan ziarah sing penting ora mung ing Eropa, nanging uga ing saindenging jagad.

Penyelenggara nyambut gawe karo agen tur asing lan turoperator, blogger lan wartawan, uskup lan pandhita uga penyelenggara pariwisata lan ziarah liyane kayata koordinator keuskupan utawa pimpinan yayasan, komunitas lan jemaat, sing pengin dadi pembeli layanan ing Polandia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov