Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Fashion Industri Hospitality Warta Industri Rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Karnaval Brasil: Apa, kapan, ing endi lan kepiye

0a1a-268
0a1a-268
ditulis dening Kepala Editor Tugas

1. Apa ana mung 'karnaval' utawa ana sawetara? Endi ing endi?

Karnaval minangka preinan ing Brasil - ing taun iki diwiwiti wiwit dina Jumuah, 1 Maret nganti Selasa, 5 Maret.

Saben kutha ing saindenging negara kasebut nganakake pesta karnaval lan parade dhewe, mula kedadeyan kasebut ing endi wae ing Brasil, saben dina, wiwit tanggal 1 nganti 5 Maret. Nanging karnaval sing paling misuwur - babagan jumlah wong sing narik kawigaten saben taun - yaiku sing ana ing Rio.

2. Apa tanggal sing paling akeh dipesen kanggo Karnaval Brasil?

Taun iki kita nglaporake nomer pesenan paling gedhe wiwit Kamis, 28 Februari nganti Rebo, 6 Maret.

3. Pira wong sing melu Karnaval Brasil lan sepira pentinge kanggo papan plancongan?

Ewonan! Amarga saben kutha dadi tuan rumah pesta lan pawai dhewe, meh ora bisa entuk nomer tartamtu, nanging kabeh lurung-lurung lan klub bisa diisi karo ewonan wong. Papan-papan kaya São Paulo, Rio de Janeiro, Bahia, lan Minas Gerais narik kawigaten masarakat saka saindenging negara lan jagad iki kanggo karnaval. Ing taun kepungkur, karnaval Rio narik sekitar 6.5 yuta wong - iku wayahe ekonomi lokal.

4. Apa pasar utama kanggo Karnaval Brasil? Apa umume dirungokake warga lokal utawa asring dikunjungi para turis internasional?

São Paulo, Rio de Janeiro, Bahia, Recife, lan Minas Gerais duwe karnaval "klasik" - pawai terkenal kaya sing katon ing TV - lan karnaval "lurung-lurung", yaiku pesta sing dianakake ing saindhenging dalan kutha.

Wisatawan saka saindenging jagad rawuh ing acara kasebut. Lumrah yen ketemu karo wong-wong saka Argentina, Paraguay, Meksiko, lan akeh papan liyane. Uga, sawetara turis saka Brasil lelungan menyang macem-macem panggonan kanthi pengalaman karnaval sing beda. Contone, wong-wong saka São Paulo seneng menyang Minas Gerais kanggo nikmati karnaval, wong-wong saka Rio de Janeiro menyang Bahia, lan liya-liyane.

5. Napa lan kepiye agen lelungan kudu promosi promosi karnaval kasebut minangka pengalaman liburan sing potensial? Strategi apa sing penting? Kepiye wiwitan kudu diwiwiti?

Karnaval minangka salah sawijining tanggal sing paling dikarepake para agen plancongan ing Brasil, yaiku tanggal plancongan nomer loro kanggo turis, kaping pindho ing Taun Anyar - bisa didol dhewe! Biasane, agensi perjalanan miwiti pariwara babagan karnaval ing wulan Desember lan terus nganti minggu karnaval - umume amarga akeh wong sing arep lelungan ing menit pungkasan.

Biasane, wong golek tarif sing paling murah. Sajrone preinan iki, para plancong ora golek kenyamanan utawa kemewahan. Agen pariwisata kudu duwe tarif murah amarga iku sing digoleki para pelancong.

Perencanaan penting banget ing musim iki, para plancong kudu tuku tiket utawa tiket kanggo pesta kasebut, lan iki kudu dituku sedhep mungkin.

6. Apa jinis akomodasi hotel sing kudu dipikirake para plancong sing seneng nikmati karnaval? Apa hotel sing luwih gampang ana ing tengah kegiatan sing disaranake, utawa kudu golek sing luwih adoh nanging duwe fasilitas sing luwih apik?

Pancuran sing apik, kasur sing cukup, tarif kompetitif, lan sarapan kalebu mesthi disenengi. Duwe lokasi sing luwih cedhak karo pesta / pawai uga penting, amarga akeh wong sing ngandel yen Uber bisa lelungan adoh lan lunga menyang panggonan sing cedhak kanthi mlaku.

7. Apa hotel paling misuwur ing kutha sing dununge kabeh selebriti?

Biasane, para turis bisa nemoni para selebriti ing hotel sing paling larang. Sajrone pawai ing kutha kaya São Paulo, Rio, lan Salvador ana balkon khusus sing masarakat bisa ketemu selebriti. Salah sawijining hotel terkenal sing biasane dikunjungi para selebriti yaiku Istana Belmond Copacabana, ing Rio. Hotel liyane kalebu, Holiday Inn Anhembi ing São Paulo, amarga cedhak karo Sambódromo, lan Hotel Fasano ing Rio, lan kalorone uga dikenal nyedhiyakake akomodasi kanggo para selebriti.

8. Sing dadi karnaval sing paling apik ing Brasil? Ing endi plancongan biasane tuku tiket karnaval - lan apa agen perjalanan bisa mbantu adol iki (lan yen mangkono, komisi apa)? Kepiye carane awal tuku?

Gumantung saka apa sing digoleki wong lelungan. Kaya sing wis dikandhakake sadurunge, papan-papan kaya São Paulo, Rio de Janeiro, lan Bahia misuwur banget amarga duwe kalorone, karnaval "klasik" karo pawai, lan karnaval "lurung-lurung". Tujuan kaya Minas Gerais paling misuwur amarga mung duwe karnaval ing dalan, lan akeh wong sing ngupayakake babagan iki.

Biasane para turis tuku akomodasi lan penerbangan ing situs kanthi online, utamane amarga para wisatawan percaya yen tarif kasebut luwih murah. Yen agen lelungan pengin adol luwih akeh sajrone karnaval, penting banget kanggo agen pariwara kanggo ngiklanake tarif sing apik. Saben taun, tiket didol liwat macem-macem situs web, nanging biasane bisa tuku ing situs kaya 'Tiket Kanggo Kasenengan'. Taun iki, tiket bisa dituku ing TFF lan ing situs liyane sing diarani Total Acesso.
Mlaku menyang karnaval Rio kaya konser - sampeyan duwe akeh pilihan kanggo milih saka ngendi lungguh - mula adoh saka pawai sampeyan luwih murah. Ing taun iki, tiket beda-beda gumantung saka BRL 95 nganti BRL 500 (utawa udakara 25 nganti 125 dolar AS).

Agen wisata kudu golek operator tur sing duwe hotel akeh, supaya bisa entuk bathi sing luwih apik - komisi bisa saka 10% nganti 15%.

Kaya sing wis diandharake sadurunge, masarakat cenderung pesenan udakara Desember, nanging akeh wong sing nggawe pesenan ing menit pungkasan.

9. Akeh wong lan akeh kegiyatan, nanging kepiye para plancongan mangan ing restoran - sajrone periode karnaval, reservasi mangan dianjurake, lan yen mangkono, ing endi lan kapan (lan kepiye agen lelungan bisa adol iki)? Apa ana masakan khas festival sing bisa dicoba?

Pesta biasane diwiwiti awan lan nganti tengah wengi, mula masarakat mangan ing papan sing cedhak karo acara kasebut - panganan cepat saji biasane dadi kebiasaan nalika acara kasebut, turis biasane ora metu ing restoran utawa mangan ing restoran kelas ndhuwur nalika karnaval.

Agen travel penting duwe tarif kompetitif sing kalebu sarapan - Sarapan minangka panganan sing paling penting kanggo wong sing melu karnaval kasebut.

Pelancong golek ombenan sing beda lan endah tinimbang panganan. Sing wajib yaiku Caipirinha! Yen ana wong saka njaba Brasil nyoba nyoba ngombe sing nggabungake kabeh sing ana gandhengane karo karnaval, iku bakal dadi caipirinha.

10. Karnaval Rio didaftar ing Guiness Book minangka karnaval paling gedhe ing saindenging jagad - apa sawetara pengalaman utama sing diarep-arep para pelancong nalika rawuh ing acara sing terkenal ing jagad iki?

Nonton pawai minangka salah sawijining pengalaman sing paling apik nanging dadi bagean saka pawai yaiku sing kudu ditindakake wong liya. Sawetara Sekolah Samba mbatesi total turis sing melu amarga kompetisi, lan masarakat kudu siyap nari lan nembang.

Umume para plancong ngarep-arep seneng-seneng karo kanca lan nari samba.

11. Nalika para turis internasional melu karnaval, apa biasane lelungan dhewe, kulawarga, utawa kanca? Kepiye agen lelungan ngirimake penawaran miturut saben segmen?

Biasane dheweke plancongan bareng kanca. Karnaval dudu papan sing paling apik kanggo bocah utawa wong diwasa.

Penting banget kanggo ngerti apa sing digoleki para wisatawan internasional - sajrone tanggal kasebut meh kabeh kutha rame karo wong lan pesta sing bisa wengi sewengi.

12. Apa khas para lelungan kanggo memesan akomodasi lan penerbangan menit pungkasan sajrone karnaval? Sepira adohé umume wong-wong pesen?

Nomer paling akeh sing lelungan udakara 30 dina sadurunge karnaval - nanging yen saya suwe wong ngenteni, kemungkinane ora bisa golek penerbangan, ora akeh penerbangan kanggo pesiar menit pungkasan.

13. Apa wong nggawa bocah ing pesta kasebut?

Pelancong internasional biasane ora nggawa bocah-bocah, nanging kabeh wong Brasil kabeh umure ngrayakake. Ana pesta mung kanggo bocah, lan saben sekolah samba duwe sektor sing cocog.

14. Apa sing diarani 'sekolah Samba' lan kepiye cocog karo perayaan karnaval kasebut? Kepiye para turis entuk tiket lan agen perjalanan bisa mbantu?

Sekolah Samba sing katon ing pawai karnaval, mobil gedhe kanthi dekorasi lan wong sing nari - Yaiku sing diarani karnaval "klasik" - Rio de Janeiro lan São Paulo minangka papan sing paling apik kanggo nikmati jinis iki saka acara. Biasane, wong mung tuku tiket menyang parade kanthi online ing situs kaya Tiket Kanggo Kasenengan.

Ana bedane utama antara karnaval klasik lan karnaval dalan. Kanggo pamula, lingkungan beda-beda, lan regane nggambarake. Pelancong ora prelu tuku karcis kanggo karnaval lurung-lurung, wong mung katon. Wisatawan asring nggawa omben-omben dhewe, saengga bisa ngirit luwih akeh dhuwit. Ing karnaval klasik, regane luwih dhuwur. Ayo dadi conto, mbayar tarif paling murah ing karnaval klasik (95 BRL, utawa 25 dolar AS) padha karo rata-rata dhuwit sing digunakake sajrone 2 utawa 3 dina ing karnaval dalan.

15. Apa plancongan internasional mbutuhake visa? Suwene suwene kanggo ngolah visa kanggo Brasil? Apa khusus sing kudu ditindakake agen travel kanggo ndhukung iki - lan kepiye hotel lokal uga bisa nulungi?

Wong-wong saka MERCOSUR, Mercado Comun del Cono Sur (Pasar Umum Cone Kidul), ora mbutuhake Visa - Brasil uga duwe perjanjian karo udakara 90 negara sing Visa ora dibutuhake - luwih becik kudu dipriksa sadurunge dipesen supaya bisa njupuk pancegahan sing dibutuhake lan ngetokake Visa yen perlu, proses biasane udakara 60 dina.

16. Apa lelungan kudu mikir investasi ing asuransi lelungan? Apa dheweke butuh jab khusus kanggo Brasil?

Kanggo papan tropis kaya Brasil, apike sampeyan duwe jab - utamane nalika karnaval, yaiku puncak musim panas - lan asuransi iku kudu dilakoni para pelancong, sampeyan ora bisa ngati-ati.

17. Nalika ing Brasil, apa bener yen taksi / taksi ora biasane nampa kertu kredit? Apa disaranake supaya gampang nggunakake dhuwit nalika lelungan menyang Brasil? Apa taksi / taksi duwe tarif sing luwih dhuwur sajrone jam sedina?

Bener, umume taksi ing kene mung awis. Ing kutha kaya São Paulo lan Rio, para turis bisa nemokake taksi sing nampa kertu kredit, nanging ing kutha-kutha sing luwih cilik, bisa uga rada angel, mula akeh wong sing seneng njupuk Ubers. Umume, apike yen sampeyan duwe dhuwit kanggo tuku banyu, omben-omben ... tarif kanggo taksi lan uber mundhak banget sajrone karnaval lan awan.

18. Apa faktor penting liyane sing kudu dipikirake para turis internasional nalika nindakake pamrih nalika karnaval ing Brasil?

Penting, para lelungan ngerti apa sing diarepake saka plancongan menyang Brasil. Yen lagi golek pesta utawa pantai sing tentrem - Brasil kudu nawakake, kayata wilayah kidul negara kasebut biasane minangka papan sing apik kanggo santai karo kulawarga sajrone tanggal kasebut, amarga masarakat saka sisih kidul cenderung menyang Rio utawa Bahia nalika karnaval, akibate, kutha-kutha kidul dadi luwih "tentrem".

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov