Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Pakistan Breaking News Warta Pecah Arab Saudi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pakistan lan Arab Saudi nerusake penerbangan penumpang

PIA
PIA
ditulis dening Juergen T Steinmetz
  • PIA nerusake penerbangan menyang Arab Saudi
  • Arab Saudi mbukak maneh lelungan
  • Galur anyar virus COVID-19 ing Arab Saudi

Pakistan International Airlines (PIA) dina Minggu ngumumake maneh penerbangan rong arah menyang kerajaan kasebut sawise Arab Saudi mbatalake larangan lelungan internasional. 

Riyadh nutup wates kanggo lelungan wulan pungkasan sawise galur anyar virus coronavirus dideteksi ing Amerika Serikat

Ing dina Minggu, panguwasa penerbangan sipil kerajaan kasebut, Otoritas Jenderal Penerbangan Sipil (GACA) ngumumake negara kasebut nerusake lelungan internasional ing kabar sawise PIA ngumumake babagan lelungan maneh.

playht_player width = "100%" dhuwur = "175" swara = "Nuh"]

Sawetara dina kepungkur, PIA ngumumake bakal ngeterake warga Pakistan sing wis terdampar ing Arab Saudi sawise wabah gelombang virus nomer loro kasebut.

"Penumpang bakal bisa lelungan menyang Arab Saudi wiwit dina iki kanthi kabeh penerbangan PIA," ujare juru bicara maskapai bendera nasional Pakistan. "Kabeh lelungan kudu entuk tes PCR [negatif] sadurunge lelungan."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.