Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News UAE News Rilis pers Teknologi transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

Kelas Ekonomi Premium iki mung kasedhiya kanggo upgrade

Pilih basa sampeyan
Jetstar superjumbo A380 Emirat bali menyang langit
Jet superjumbo A380 Emirat bali menyang langit
ditulis dening Juergen T Steinmetz
  • Penerbangan anyar saka Dubai menyang London
  • Kelas Ekonomi Premium mung kasedhiya minangka Upgrade ing Emirat
  • Emirat ngenalake A380

Emirat ngumumake bakal nggunakake pesawat A380 unggulan paling anyar sing nduwe kursi ekonomi premium anyar lan perangkat tambahan mewah ing kabeh kabin menyang London Heathrow.

Wiwit tanggal 4 Januari, penumpang sing mabur ing antarane Dubai lan London Heathrow bisa nemu A380 paling anyar Emirat. Operasi minangka EK003 / 004, pesawat kasebut dijadwalake mangkat menyang Dubai saben dina jam 14:30, tekan jam 18: 20 jam ing London Heathrow. Penerbangan bali saka London ing 20: 20hrs lan tekan ing Dubai dina sabanjure jam 07: 20hrs. Kabeh wektu lokal.

Emirat minggu kepungkur nampilake A380 paling anyar kanthi kursi ekonomi premium anyar sing nawakake jok kursi nganti 40 inci, uga kursi kelas ekonomi anyar sing padha karo pesawat gamechanger Boeing 777-300ER paling anyar, dandan A380 sing populer Kelas Pertama lan Bisnis kalebu tanda tangan Shower Spa lan Onboard Lounge, lan warna lan perlengkapan sing disegarkan ing kabeh kabin.

Nganti luwih akeh kursi Ekonomi Premium sing mlebu inventaris, maskapai kasebut pengin nawakake iki minangka upgrade titik kanggo para pelanggan sing regane miturut kabijaksanaan. Kabin teken Emirat A380 liyane, Kabin Bisnis lan Ekonomi liyane kasedhiya kanggo reservasi ing emirates.com utawa liwat agen perjalanan.

Maskapai iki kanthi aman lan mboko sithik mulihake jaringan sajrone pirang-pirang wulan kepungkur, nggawa pengalaman tandha tangan ing njero kapal lan ing lapangan kanthi langkah-langkah komprehensif kanggo kesehatan lan keselamatan para karyawan lan karyawane.

Emirat saiki nglayani London Heathrow kanthi 5 penerbangan saben dina lan 4 dioperasikake nganggo A380. Maskapai iki uga ngoperasikake 10 penerbangan seminggu menyang Manchester, lan penerbangan saben dina menyang Birmingham lan Glasgow.

Emirat nglayani 99 kutha ing saindenging jagad, kanthi menehi akses menyang Dubai menyang aksesoris lan terus menyang tujuan populer ing Afrika, Amerika, Asia, Eropa, lan Timur Tengah.

Dubai mbukak kanggo pengunjung bisnis lan hiburan internasional. Saka pantai sing direndhem srengenge lan kegiatan warisan dadi fasilitas perhotelan lan hiburan kelas internasional, Dubai nawakake macem-macem pengalaman kelas dunia. Minangka salah sawijining kutha pertama ing donya sing entuk cap Travel Safes saka Dewan Perjalanan lan Pariwisata Dunia (WTTC) - sing nyengkuyung langkah-langkah komprehensif lan efektif Dubai kanggo njaga kesehatan lan keamanan tamu. Kanggo informasi luwih lengkap babagan syarat entri kanggo pengunjung internasional menyang Dubai, bukak: www.emirates.com/flytoDubai.

Keluwesan lan jaminan: Kebijakan pesenan Emirat nawakake fleksibilitas lan kapercayan pelanggan kanggo ngrencanakake lelungan.

Lelungan kanthi kapercayan: Kabeh pelanggan Emirat bisa lelungan kanthi kapercayan lan katentreman kanthi asuransi lelungan multi-risiko industri maskapai lan tutup COVID-19.

Kesehatan lan safety: Emirat wis ngetrapake langkah-langkah sing komprehensif ing saben langkah lelungan pelanggan kanggo njaga keamanan para pelanggan lan karyawan ing lemah lan ing udara, kalebu distribusi kit kebersihan gratis sing ngemot topeng, sarung tangan, sanitis tangan lan tisu antibakteri menyang kabeh pelanggan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.