Warta Breaking Travel Warta Pecah Puerto Rico Teknologi Pariwisata

Pariwisata Puerto Rico bisa ngatasi online

puertorico
puertorico
ditulis dening editor

DiscoverPuertoRico.com anyar nyedhiyakake pengalaman konten multimedia sing akeh sing menehi inspirasi kanggo pengunjung kanggo njelajah saindhenging Pulo nalika nyambungake karo bisnis turis lokal kanthi langsung.

Temokake Puerto Rico, Organisasi Pemasaran Tujuan (DMO) anyar Puerto Rico, kanthi resmi ngluncurake situs web pariwisata Puerto Rico sing direnovasi, nampilake tata letak sing ramah pangguna lan konten dinamis sing dirancang kanggo narik kawigaten para pengunjung ing kabeh format digital. Iki minangka langkah pertama ing proses reposisi merek DMO sing bakal ngidini Puerto Rico nggunakake modal akeh produk pariwisata sing apik lan dadi tujuan utama ing Karibia.

"Luwih saka 77,000 wong nggawe industri pariwisata Puerto Rico lan dadi kontributor penting kanggo ekonomi Pulo," ujare Brad Dean, CEO Discover Puerto Rico. "Ngarsane digital pancen penting banget kaya sing ditawakake ing lapangan, lan penting kanggo nggawe kesan pertama lan langgeng sing positif kanggo tujuan kasebut."

Peluncuran awal situs web fokus ing kabutuhan sing dicethakake dening audit situs lan wawasan saka rong kabutuhan konsumen digital lan paneliten. Ngluwihi landasan teknis sing solid nggunakake teknologi saiki lan praktik paling apik ing industri kanggo tampilan konten sing luwih apik, keamanan situs lan optimalisasi telusuran, saiki uga nduweni struktur navigasi intuisi kanthi luwih saka 300 kaca konten multimedia sing akeh ngliputi kabeh wilayah Puerto Rico.

Para pamirsa, wiwit lelungan plancongan, plancongan nganti klompok pesta lan liya-liyane, bisa kanthi gampang mbukak artikel lan dhaptar informatif kanggo ewonan bisnis Island lan macem-macem minat. Pengunjung situs web bisa njelajah kanthi virtual liwat konten sing disesuaikan kanggo mangan, nginep, lan muter, utawa milih kategori sing ditargetake kayata olahraga lan kegiatan outdoor, sejarah lan budaya, seni lan musik, hiburan lan acara, lan liya-liyane.

Peluncuran situs web kasebut minangka sing pertama saka pirang-pirang pangowahan pemasaran sing penting. Temokake Puerto Rico kanggo ngembangake ekuitas merek Puerto Rico lan posisi merek lan dadi pemimpin industri pariwisata.

"Lanskap lelungan digital terus berkembang, lan kita kudu terus maju. Kita wis nggawe strategi pangembangan konten lan fitur sing kuat kanggo situs web kasebut supaya bisa diadaptasi karo kebutuhan lelungan sing terus-terusan, "ujare Leah Chandler, CMO saka Discover Puerto Rico. “Artikel anyar, video, tanggalan acara lan fungsi tambahan bakal ditambahake kanthi rutin sajrone pirang-pirang wulan suwene kanggo ngluncurake kampanye penataan maneh merek Puerto Rico. Kanthi informasi luwih lengkap babagan rencana lan akses langsung menyang bisnis lokal, situs web kasebut menehi inspirasi marang para konsumen supaya milih Puerto Rico tinimbang tujuan sing padha saingan. ”

Dikembangake dening Miles Partnership, situs web kasebut bakal adaptasi karo platform digital apa wae, saka komputer desktop lan laptop nganti tablet lan piranti seluler liyane. Kanggo nemokake kabeh kaendahan sing ditawakake Island, bukak DiscoverPuertoRico.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.