Airlines Airport Warta Breaking Travel News Kepulauan Cayman News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK

Royalti Inggris kanggo mbukak proyek ekspansi $ 80 yuta ing bandara Kepulauan Cayman

seniman-rendering-1
seniman-rendering-1
ditulis dening editor

Ingkang Sinuhun, Pangeran Wales lan Duchess of Cornwall, bakal resmi mbukak Bandara Internasional Owen Roberts sing lagi ditambahi Grand Cayman minangka bagean saka kunjungan menyang Kapuloan Cayman wiwit tanggal 27-28 Maret, 2019.

Proyek ekspansi iki wis tikel kaping telu fasilitas bandara Grand Cayman, saéngga pulau kasebut bisa nampung udakara 2.5 yuta penumpang lan wisatawan internasional. Bandara kasebut bakal kalebu aula keberangkatan, lapangan makan, ruang VIP, restoran, fasilitas toilet tambahan, area dolanan bocah, kamar ibu lan bayi lan macem-macem konsesi.

CIAA duwe lan ngoperasikake Bandara Internasional Owen Roberts (ORIA) ing Grand Cayman lan Bandara Internasional Charles Kirkconnell (CKIA) ing Cayman Brac.

Opening bandara resmi diwiwiti sawetara dina sadurunge British Airways ganti jadwal musim panas tanggal 6 April lan mbukak dina Setu saka London Heathrow menyang Grand Cayman ngganti layanan Minggu.

Dina Setu budhal nalika musim panas nggawe pengunjung Inggris luwih gampang nggunakke cuti taunan kanthi lelungan Setu nganti Setu menyang Kepulauan Cayman. British Airways ngoperasikake papat penerbangan langsung seminggu saka London Heathrow menyang Grand Cayman.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.