24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Industri Hospitality Warta Breaking Kyrgyzstan Warta Industri Rapat News Warta Pecah Arab Saudi Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Ehnofferensi paling gedhe ing donya bakal dianakake ing Riyadh

0a1a-15
0a1a-15
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Konfederasi Ethnogames Dunia (Kyrgyzstan) bekerjasama karo The Camel Club (Saudi-Arabia) nganakake acara global "Nomad Universe" sing bakal dianakake wiwit tanggal 9-19 Maret 2019 ing kerangka Festival Unta King Abdulaziz ing Kerajaan saka Arab Saudi.

Tujuan utama "Semesta Nomad" yaiku ngreksa lan nguripake warisan sejarah lan keragaman budaya asli masarakat lan klompok etnis ing saindenging jagad. 1,000 peserta saka 90 negara bakal melu ing Nomad Universe kanggo nampilake & nampilake khazanah budaya ing Seni, Olahraga & Ilmu Pengetahuan.

"Saben taun amarga globalisasi, akeh tradhisi, adat istiadat & kawicaksanan kuna saka macem-macem masarakat lan suku sing saya akeh. Nglestarekake warisan leluhur sing penting yaiku kebutuhan kanggo ngrampungake tantangan mbesuk kanthi tanggung jawab lan lestari. Kanthi Nomad Universe, kita nggawe format global anyar kanggo nampilake, nggambarake & ngreksa seni etno, etno-olahraga & etno-sains saka saindenging jagad, adhedhasar tradhisi kuno lan warisan sejarah, "ujare Pak Askhat Akibayev, Presiden Konfederasi Etnogames Dunia.

Festival Unta King Abdulaziz minangka festival Unta paling gedhe ing saindenging jagad, sing dianakake saben taun kanthi pangayoman saka Raja Salman bin Abdulaziz Al Saud. Festival kasebut minangka acara budaya, ekonomi lan olahraga sing beda-beda sing negesake warisan lan nuduhake ambane budaya Kerajaan Arab Saudi. Saiki lagi ditindakake wiwit 21 Februari nganti 24 Maret 2019 cedhak desa Al-Sayahid, 150 kilometer saka ibukota Riyadh. Lokasi Festival, sing dadi papan permanen, kalebu standar teknis paling dhuwur kayata pamukiman khusus kanggo para peserta festival kanthi prasarana canggih lan canggih kanthi gurun 30 yuta meter persegi, dikunjungi 35,000 wong saben dina. Wis pirang-pirang abad papan sejarah iki dadi titik pertemuan para kafilah unta sing teka saka kabeh titik ing Semenanjung Arab.

"Nomad Universe ing kerangka Festival Unta King Abdulaziz minangka puncak global masarakat lan klompok etnis, sing bebarengan nglestarikan lan nduduhake keunikane. Model peran sing apik kanggo persatuan keragaman lan sejajar karo visi Arab Saudi ing taun 2030, "ujare Pak Askhat Akibayev, Presiden Konfederasi The World Ethnogames.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov