24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Oman Breaking News transportasi News Wire Plancongan Turki Breaking News

Turkish Airlines lan Oman Air ngluwihi perjanjian codeshare sing wis ana

Sn-Bilal-Eksi
Sn-Bilal-Eksi
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Turkish Airlines lan Oman Air wis nganyari perjanjian codeshare sing ditandatangani sadurunge. Miturut kesepakatan sing direvisi, Turkish Airlines bakal nggawe kode penerbangan ing operasi Oman Air menyang Salalah, dene Oman Air bakal codeshare ing penerbangan operasional Turkish Airlines menyang Roma, Copenhagen lan Algiers.

Perjanjian codeshare ngidini tamu entuk manfaat saka produk lan layanan sing apik sing ditawakake kaloro operator ing rute kasebut.

Wakil Ketua lan CEO Turkish Airlines ', Bilal Ekşi ditulis; "Nyekseni penerbangan langsung Oman Air menyang Istanbul ing ruang lingkup kesepakatan codeshare sing wis ana mesthi kita seneng. Saiki nambah kesepakatan iki kanggo nambah kesempatan lelungan sing ditawakake para penumpang liwat jaringan nggawe kita luwih seneng. Kita yakin manawa peningkatan codeshare karo Oman Air iki bakal nyebarke kesempatan kerja sama kanggo maskapai kalorone, uga hubungan antar negara kita. ”

Abdulaziz Al Raisi, Chief Executive Officer, Oman Air komentar; “Oman Air seneng lan bangga bisa dadi anggota Turki Airlines sing dadi operator jaringan sing diakoni sacara global. Iki minangka mitra sing cocog kanggo Oman Air, sing wis bisa narik kawigaten amarga nawakake kenyamanan, kemewahan, lan layanan luar biasa. Nalika terus ngembangake global, perjanjian codeshare kayata mbantu kita nyebar sayap menyang tujuan sing luwih anyar lan nggawa luwih akeh mitra lan tamu. ”

Turkish Airlines lan Oman Air saiki ngoperasikake saben penerbangan saben dina ing rute Muscat-Istanbul kanthi perjanjian codeshare timbal balik. Jadwal penerbangan kasebut dirancang kanggo saling nglengkapi kanthi ngidini dina bali menyang Muscat lan Istanbul, lan nawakake sambungan sing cocog ing loro hub kasebut liwat jaringan maskapai masing-masing.

Turkish Airlines, anggota Star Alliance, mabur menyang luwih akeh negara lan tujuan internasional ing donya tinimbang maskapai liyane, saiki beroperasi menyang 306 kutha ing 124 negara ing saindenging jagad, kalebu 49 tujuan domestik lan 257 tujuan internasional.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.