Warta Breaking Angola Breaking News Kongo Kongo Breaking Tanzania News Warta Breaking Travel Breaking Zambia News Plancongan Bisnis Investments News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Nyambungake Afrika: Rovos Rail bakal ngenalake lelungan Timur, Kulon nganti kaping pisanan ing Afrika.

Pilih basa sampeyan
Sepur Rovos-Rel
Sepur Rovos-Rel

Ayo Juli taun iki, Rovos Rail bakal nyambung Afrika saka Samodra Hindia ing sisih Wétan nganti Samodra Atlantik ing sisih kulon liwat perjalanan epik setengah wulan saka Dar es Salaam ing Tanzania menyang Lobito ing Angola kanthi sepur vintage, Pride saka Afrika.

Dietung minangka kreta wisata paling mewah ing donya, Sepur Rovos Rail utawa "Bangga Afrika" bakal diluncurake saka kutha pesisir India Dar es Salaam ing sisih wétan Afrika, nyebrang liwat Tanzania, Zambia, lan Demokrat Republik Kongo (DRC) nganti Lobito ing Angola ing Samodra Atlantik.

Perjalanan epik sing diantisipasi saka sisih wétan menyang sisih kulon bawana Afrika bakal dadi acara wisata sing sejarah lan sejarah ing Afrika kanggo ndeleng penumpang, sepur antik turis sing mlaku liwat Tanzania lan Zambia Railway (TAZARA) menyang Kapiri Mposhi ing Zambia.

Saka Zambia, Sepur Pride of Africa bakal muter liwat jalur Kereta Api Zambia saka stasiun Kapiri Mposhi banjur nyambung menyang Perusahaan Rel Nasional Kongo (SNCC) kanggo gabung karo Railway Benguela ing stasiun Luau, Angola sing cedhak karo wates DR Kongo nganti Lobito. Samodra Atlantik.

Laporan saka markas Rovos Rail ing Pretoria, Afrika Selatan ujar manawa pelayaran perdana bakal diwiwiti tanggal 16 Juli saka Dar es Salaam kanggo nyakup kunjungan menyang Selous Game Reserve ing sisih kidul Tanzania, pesawat mabur ing safari rong wengi ing Taman Nasional Luangwa Selatan ing Zambia lan tur kutha Lubumbashi ing DR Kongo.

Sawise iku, sepur mewah lan mewah bakal gabung karo jalur Benguela kanggo tur mlaku-mlaku kanthi rinci babagan sejarah Angola sing anyar lan mengko diwiwiti kanthi epik, lelungan bersejarah sing rampung ing Lobito kanggo mundur, budhal ing dina kapindho Agustus kanthi rute sing padha .

Manajer Komunikasi Rel Rovos, Brenda Vos-Fitchet dikutip ujar manawa ekspedisi epik 15 dina ngliwati Tanzania, Zambia, DR Kongo lan Angola bakal dadi sing pertama ing sejarah wilayah Afrika iki yen sepur penumpang bakal lelungan saka sisih wétan menyang jejak sisih kulon sing nyambung pelabuhan Samudera Hindia ing Dar es Salaam ing Tanzania lan pelabuhan Samudera Atlantik Lobito ing Angola.

Tarif lelungan ing epik, plancongan vintaj iki wiwit US $ 12,820 saben wong nuduhake, beda-beda miturut jinis suite lan kalebu akomodasi, panganan, kabeh minuman beralkohol lan minuman liyane, layanan kamar, umbah-umbah, sejarawan lan dokter ing papan minangka plancongan lan safari rong wengi kalebu akomodasi, dhaharan, banyu kemasan lan pilihan anggur winates kaya jadwal sing wis dirilis.

"Supaya bisa ngenalake petualangan anyar sawise operasi sajrone 29 taun iku nyenengake lan menehi tantangan operasional sing saya seger. Wis luwih saka rong taun kanggo entuk ijin lan rencana itinerary sing diusulake disetujoni dening pihak berwenang, ”ujare Pemilik Rel Rovos lan Kepala Eksekutif Pak Rohan Vos.

"Aku lan tim wis mlaku liwat wates sawetara kesempatan kanggo ketemu pejabat sing gegandhengan, ndamel rute lan nindakake kunjungan situs kanthi upaya supaya bisa luwih apik, kanggo para wisatawan sing ora sabar sing muga-muga bisa gabung karo kita. ekspedisi iki, ”jarene.

Rovos Rail uga nglakokake sepur mewah saka Cape Town menyang Victoria Falls ing Zimbabwe, bebarengan karo sawetara lelungan liyane. Sepur vintaj kasebut nggawe perjalanan kaping pisanan menyang Dar es Salaam ing wulan Juli 1993, nalika turis seneng lelungan ing Edwardian, 21 pelatih kayu kanthi kapasitas kanggo nampung 72 penumpang kabeh.

Pelatih kayu lawas umure antara 70 nganti 100 taun, lan diwenehake dadi kreta sing pantes kanggo penumpang.

Dumunung ing Pretoria, Afrika Kidul, Sepur Rovos Rail utawa "The Pride of Africa" ​​bakal bisa ditrapake, impen tilas Cecil Rhodes kanggo nyambungake benua Afrika saka Cape Town menyang Kairo kanthi kereta api.

Sepur mewah Rovos Rail ngetutake jejak Cecil Rhodes saka Cape, ngliwati Afrika Selatan menyang Dar es Salaam lan ngubungake para penumpang menyang bagean liya ing bawana Afrika liwat jaringan kereta api liyane ing Afrika Wétan.

Rovos Rail minangka perusahaan sepur pribadi sing operasi ing Stasiun Capital Park ing Pretoria, Afrika Selatan. Rovos Rail nglakokake petualangan turis antik lan epik kanthi jadwal rutin ing macem-macem rute ing saindhenging Afrika Kidul kalebu Victoria Falls sing apik ing Zimbabwe lan Zambia.

Sajrone lelungan mangetan menyang Tanzania, Pride of Africa ngliwati wilayah sing apik ing sejarah lan turis ing sisih kidul Afrika kalebu Air Terjun Victoria ing Zimbabwe, tambang berlian Kimberley ing Afrika Selatan, Limpopo lan Taman Nasional Kruger lan Kali Zambezi.

Ing Tanzania, sepur ngliwati situs wisata sing apik ing Southern Highlands kalebu Kipengere sing apik lan Livingstone Ranges, Taman Nasional Kitulo, Selous Game Reserve, ing antarane papan wisata sing apik banget.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Apolinari Tairo - eTN Tanzania