Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Tujuan bulan madu paling apik kanggo saben tandha zodiak ing taun 2019

manten
manten
Avatar
ditulis dening editor

Temokake tujuan bulan madu sing paling apik kanggo tandha zodiak ing taun 2019 ing kene. Sampeyan ora bakal angel golek lokasi sing pas yen dipandu lintang.

Kudu dipikirake nalika ngrencanakake bulan madu; apa karo anggaran, suwene suwene tetep lan liya-liyane, milih lokasi sing pas bisa uga repot. Coba waca pandhuan babagan tujuan bulan madu kanggo saben tandha zodiak lan supaya lintang-lintang nuntun sampeyan menyang papan sing sampurna kanggo liburan. Saben tandha nduwe ciri khas lan kepribadian tartamtu, sing bakal nggawe tujuan tartamtu nyenengake lan liya-liyane. Mula, kudu dadi ide sing apik kanggo nyithak kursus menyang lokasi sing paling cocog kanggo sampeyan. Napa sampeyan ora bisa ndeleng apa sing ana ing kita lan ndeleng manawa sepatune cocog. We offer sampeyan tujuan bulan madu paling apik kanggo saben tandha zodiak ing 2019.

  1. Taurus (20 April - 20 Mei) - Pantai Amalfi, Italia

Taurus seneng kemewahan lan paling seneng nalika nikmati kesenengan sensual kaya panganan lan omben-omben sing enak. Mula, lokasi iki, garis pantai 50km ing sadawane Semenanjung Sorrentine Italia bakal cocog kanggo tandha sing dipimpin Venus. Romantis sing emosional, Taurus uga minangka tandha bumi sing ana gandhengane karo alam sing bakal ngidini rute lan pemandangan sing apik saka kutha pelabuhan Salerno lan cliffftop Sorrento. Konten kanggo mbongkar lan tetep ing sak lokasi suwene ora beda karo kutha ing kutha, Taurus bakal seneng wektu iki ing pakebonan anggur, villa gedhe, lan kebun lemon. Ana uga kunjungan kapal menyang Capri lan Ischia lan uga wisata menyang papan kaya Pompeii lan Gunung Vesuvius utawa kanggo ndeleng katedral sing apik banget ing alun-alun.

Pengunjung ing lokasi iki bisa milih nginep ing Hotel Onda Verde sing ana ing sisih pantai lan Cliffside sing mudhun menyang Pantai Amalfi. Pilihan liyane yaiku Hotel Fontana sing ana ing pinggir banyu lan ing lingkungan sing apik. Wektu paling apik kanggo ngunjungi tujuan bulan madu klebu kabeh yaiku ing wulan Mei nalika suhu sithik banget, turis luwih sithik, lan regane murah.

  1. Gemini (21 Mei - 20 Juni) - Barcelona, ​​Spanyol

Kanthi sifat dobel sing petualang, Gemini bakal tresna karo kutha iki sing ora bisa turu ing ngendi dheweke bisa ngalami macem-macem ekstrem sekaligus. Ora bisa nahan itinerary sing mboseni, jiwa sosial lan karismatik iki bakal nikmati urip lan budaya ing Barcelona, ​​papan sing akeh pilihan kanggo seneng-seneng. Dheweke uga seneng banget ngenteni sedina muput saka pasar dalan menyang taman, lan banjur museum menyang pantai, lan banjur klub malam.

Sawetara papan sing apik kalebu Hotel SB Diagonal Zero, sing duwe kamar modern mewah, kolam panorama musiman, bath Turki lan spa Finlandia, lan uga solarium ing atap hotel. Uga ana Atenas Catalonia sing nawakake pemandangan sing apik banget saka kolam renang ing ndhuwur atap mewah mewah liyane. Wayahe paling apik dikunjungi yaiku pungkasan Maret nganti April lan pungkasan September nganti Oktober nalika swasana apik banget lan festival kasebut akeh banget.

  1. Kanker (21 Juni - 22 Juli) - Great Barrier Reef, Australia

Kanker sing nyenengake lan emosional banget, kanker utamane ngati-ati lan ora seneng golek kabisat sing ora dingerteni. Nanging, ide bulan madu ing lokasi sing kepenak ing banyu bisa uga nggawa dheweke metu saka cangkang kanggo nyenengake lan santai.

Kanker bakal rumangsa ing omah, sambungake karo unsur banyu lan nikmati urip laut ing Great Barrier Reef, ing sacedhake pesisir Queensland ing sisih wétan Australia. Uga ana akeh kegiyatan sing kudu ditindakake, kayata; snorkeling, nitih kapal, nyilem scuba, tur helikopter lan liya-liyane ing ekosistem paling gedhe ing saubeng miles.

Coral Cove Resort, sawetara papan sing apik kanggo nginep ing bulan madu, sing diarani minangka regane dhuwit. Plancongan 30 menit adoh saka Bandara Bundaberg, lokasi iki nawakake pemandangan segara lan lapangan golf sing apik. Uga ana Rosslyn Bay Resort Yeppoon sing ora ngerteni Pantai Kemp sing sepi lan asri. Akomodasi mandhiri uga cocog kanggo pasangan sing golek privasi. Cocog kanggo nyilem sepanjang taun, wektu paling apik kanggo ngunjungi yaiku pungkasan Agustus nganti wiwitan Desember. Nanging, visibilitas ing segara karang paling apik ing wulan Juni lan September.

  1. Leo (23 Juli - 22 Agustus) - Serengeti, Tanzania

Leo sing seneng lan metu pancen ora bisa dilalekake. Semangat kanggo urip lan alam super sosial bisa tuwuh nalika manungsa waé sing ditampa kanthi bener. Bulan madu sing sampurna kanggo Leo bakal dadi safari Afrika ing lokasi kaya Tanzania, ing endi dheweke nyambung karo sisi liar lan njupuk gambar karo jeneng zodiak sing padha kraton lan regal. Ing Taman Nasional Serengeti, para pengunjung bisa seneng pantai sing kepenak, mabur ing balon udara panas, nonton migrasi wildebeest, mlebu safari kanggo ndeleng singa, gajah, lan uga munggah ing Gunung Kilimanjaro.

Sawetara akomodasi sing apik ing kene kalebu, Camp Serengeti Wildebeest ing Banagi, lan Alam Nyaruswiga Serengeti sing mewah sing ana ing tengah Serengeti. Wektu paling apik kanggo dikunjungi yaiku pungkasan wulan Juni nganti Oktober, yen swasana apik banget lan sampeyan bisa ndeleng paling apik ing satwa.

  1. Virgo (23 Agustus - 22 September) - Machu Picchu, Peru

Virgo sadar kompulsif lan kesehatan kanthi seneng njaga bumi bakal seneng lan nikmati Lembah Suci macho Picchu, Peru. Kanthi taman sing apik ing jejak Inca uga arsitektur lan pertanian kutha kuna, gampang dingerteni sebabe virgo seneng mlaku-mlaku lan njelajah lokasi iki. Sawijining individu sing penasaran lan intuisi, para wanita seneng sinau babagan lan nemokake pirang-pirang kebon, gunung lan suketan ing papan sing apik iki.

Sawetara papan sing apik kanggo dideleng ing kene yaiku Taypikala Machupicchu, udakara 250 m saka stasiun Sepur Machu Picchu kanthi fasilitas modern lan nyaman. Uga ana Casa del Sol Machupicchu, sing nawakake layanan apik, kamar lan kamar sing wiyar, 83,4 km adoh saka Bandara Internasional Alejandro Velasco Astete. Wektu paling apik kanggo ngunjungi Machu Picchu yaiku wulan April nganti Oktober kanthi cuaca sing apik lan uga pemandangan sing luwih apik.

  1. Libra (23 September - 22 Oktober) - Paris, Prancis

Dipimpin dening Venus, planet kaendahan lan katresnan, libra uga nduweni keadilan sosial sing kuat. Dhasar kecerdasan uga, libra mesthine bakal suwe banget ing kutha Paris. Kutha kanthi budaya, musik lan seni, mesthi ngrasakake tandha pratandha iki. Sampeyan angel golek tujuan bulan madu sing luwih cocog.

Kunjungan menyang Louvre, mlaku-mlaku romantis ing pinggir Seine sing apik utawa Pont des Arts bakal nggawe saben menit preinan sampeyan nyenengake.

Papan dununge romantis kalebu Villa Alessandra kanthi gaya sing elegan, sing dununge ana ing plataran Mediterania lan cedhak karo Arc de Triomphe. Uga ana Hôtel Plaza Étoile, kanthi akomodasi kontemporer kanthi lingkungan sing padha. Wayahe paling apik kanggo dikunjungi yaiku wulan April nganti Juni lan Oktober nganti November nalika akeh luwih cilik lan swasanane kepenak.

  1. Scorpio (23 Oktober - 21 November) - Los Angeles, California

Dheweke dadi wong sing percaya diri, kendel lan kepengin weruh, gampang banget yen kalajengking bosen ing sak lokasi. Amarga alasan iki, salah sawijining tujuan bulan madu paling apik ing AS kanthi akeh kegiyatan lan pandelengan, paling cocog karo tandha sing mbebayani nanging apik banget. Scorpios uga eling banget babagan blanjane, mula bisa uga papan sing ora adoh banget lan uga padha bisa terjangkau, bisa uga sampurna.

Mula, Los Angeles California, papan sing meh kabeh wiwit pantai nganti gunung salju, lembah lan gurun salju, minangka tujuan bulan madu sing paling sampurna kanggo tandha iki. Kanthi macem-macem tlatah lan alam sing asri, wit kurma, selebriti lan celana yoga, ora mungkin tandha-tandha tresna bumi iki kanggo sambat amarga bosen.

Akomodasi apik ing wilayah kasebut kalebu, Hollywood Roosevelt Hotel sing akeh banget, sing nawakake tamu lan kamar mandi mewah, ing kolam renang sing digawe panas lan kemewahan liyane. Uga ana Sheraton Gateway Los Angeles kanthi kamar modern lan lokasi sing apik. Wayahe paling apik kanggo ngunjungi LA yaiku Maret nganti Mei lan antarane September lan November.

  1. Sagittarius - Islandia

Zodiak sing paling ngulandara, Sagittarius ngormati kebebasan kasebut luwih dhuwur tinimbang kabeh, lan bisa uga duwe sawetara prangko ing paspor saiki. Sagittarius pancen kepengin banget kepengin sinau lan njelajah. Iki sebabé Islandia, salah sawijining tujuan bulan madu sing paling unik, bakal cocog kanggo tandha zodiak iki. Negara sing apik lan apik banget kanggo kegiyatan njobo kaya hiking lan nonton paus, lan mung pas wektune, ndeleng lampu Lor. Lokasi iki menehi Sagittarius kombinasi bisa santai kabeh sawise pesta lan plancongan, lan uga kanggo njelajah lan seneng-seneng nalika milih.

Kanggo wektu sing adoh, sampeyan bisa nginep ing Storm Hotel by Keahotels kanthi kamar apik ing tengah Reykjavik. Uga ana Hotel Gullfoss sing bisa ditemokake ing Kali Hvita lan mung 3 km saka Gullfoss Waterfall. Wayahe paling apik kanggo dikunjungi yaiku “Februari, Maret, September lan Oktober kanggo tampilan lampu Lor ing ngarep.

  1. Capricorn - Pulo Paskah, ing pesisir Chile

Tandha kerja sing adhedhasar ing bumi iki mbutuhake wektu kanggo santai nalika padha golek kesempatan kanggo preinan. Dadi, lokasi sing adoh saka terpencil bisa uga paling cocog kanggo Capricorn kita. Mula, Pulau Paskah ing Chili, salah sawijining tujuan bulan madu pantai sing paling apik, bisa uga dadi lokasi sing sampurna kanggo santai, mbebayani lan ngisi daya maneh. Nalika seneng wektu dhewe, Capricorn uga duwe stamina sing luar biasa lan bakal siyap njelajah saben inci pulau nalika liburan. Ana akeh sing kudu ditindakake ing Pulo Paskah; wiwit surfing utawa santai ing pesisir nganti nyilem scuba utawa lintang ing wayah wengi. Pengunjung uga seneng ngunjungi situs arkeologi Rano Raraku lan ndeleng watu lan patung Ahu Tongariki sing terkenal.

Kanggo akomodasi liburan sampeyan bisa nimbang The Taha Tai ing Hanga Roa. Mung 5 menit drive saka Bandara Internasional Mataveri, bungalow lan kolam renang diubengi kebon sing asri. Uga ana Hotel Hangaroa Eco Village & Spa sing uga ana ing Hanga Roa lan nawakake pemandangan samodra sing apik banget karo layanan sing apik banget. Wayahe paling apik dikunjungi yaiku wulan April nganti Juni utawa Oktober nganti Desember nalika regane sedheng lan swasana padha.

  1. Pisces

Pisces sing welas asih lan dipercaya bisa uga ngimpi babagan tujuan bulan madu sing paling sampurna lan romantis. Iki ora bakal adoh banget lan impen bisa dadi kasunyatan yen milih papan kaya Hawaii kanggo bulan madu. Iki minangka lokasi sing paling sampurna kanggo impen Pisces. Papan sing bisa urip imajinasi sing paling nyata lan ilang ing pirang-pirang jam ing pantai romantis lan ndaki gunung kanggo njelajah pantai sing subur. Dheweke uga seneng santai ing kamar lan nikmati pemandangan sedina muput, nanging uga ana pilihan kanggo ndelok gunung geni sing dramatis lan tur helikopter supaya bisa ndeleng kanthi luwih apik.

Sawise pesta kaku lan bisa uga angin topan, Pisces bakal seneng santai lan santai ing Hawaii sing apik. Sawetara pilihan kanggo nginep yaiku Resor Pantai Kauai ing pesisir wétan Kauai sing menehi tamu saka bak-tub panas nganti banyu utawa banyu nyata lan musik live. Uga ana Resor Royal Kona sing ana ing sadawane Samodra Pasifik ing Teluk Kailua. Kanthi cuaca sing nyenengake sepanjang taun, meh ora ana wektu sing ala kanggo ngunjungi Hawaii; Nanging, wektu sing paling apik yaiku April, Mei, September lan Oktober.

Yen sampeyan ora yakin ing endi sing arep dipesen kanggo bulan madu, coba coba ikuti lintang-lintang kanggo nemokake sawetara tujuan bulan madu paling dhuwur, sing selaras karo tandha sampeyan. Tandha zodiak sampeyan cocog kanggo narjamahake pribadine lan pilihan. Pramila kompas iki apik banget kanggo nemokake tujuan bulan madu paling apik 2019. Apa sampeyan Sagittarius utawa Kanker homebody sing apik, sampeyan mesthi bakal nemokake sing cocog kanggo sampeyan.