24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Education Jerman Breaking News Investments News Pengumuman Pers Berita Breaking Slovenia Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Fraport mbukak pusat pelatihan ing Bandara Ljubljana

0a1a-47
0a1a-47
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ing tanggal 6 Maret, Fraport AG ngluncurake pusat pelatihan € 6 yuta kanggo Akademi Penerbangan Fraport ing Bandara Ljubljana (LJU) ing Slovenia. Fasilitas pelatihan anyar iki bakal ngidini Grup Fraport ngembangake kegiyatan pelatihan internasional kanggo memenuhi permintaan pelanggan eksternal lan internal - utamane ing bidang pemadam kebakaran, layanan darurat, manajemen krisis, penanganan lahan. Didirikan ing 2016, Akademi saiki wis siyap kanggo ngawula pasar pelatihan internasional lan ngarepake bakal nampa luwih saka 500 peserta ing pusat pelatihan sajrone taun 2019. Pusat Pelatihan Akademi Penerbangan Fraport nampilake meh 1,500 meter persegi ruang kanggo kelas, simulator lan liyane peralatan khusus - plus area ruangan kanggo latihan praktis "langsung". Iki uga bakal nambah penawaran latihan kanggo staf Grup Fraport, sing saiki aktif ing udakara 30 bandara ing saindenging jagad.

"Luwih saka saiki, industri penerbangan butuh staf trampil kanggo ngrampungake pertumbuhan lalu lintas udara lan tantangan liyane. Pusat Pelatihan Akademi Penerbangan Fraport sing anyar nggawa kita menyang level sabanjure kanggo nyedhiyakake pelatihan profesional kanggo klien eksternal uga karyawan Grup ing saindenging jagad, "ujare Michael Müller, anggota dewan eksekutif Fraport AG lan direktur eksekutif pegawe hubungan.

Subsidiary Slovenia Grup wis diwajibake ngembangake bisnis Akademi Penerbangan. "Fasilitas pelatihan anyar nggambarake investasi kanggo nambah lan nguatake bisnis inti Fraport Slovenija lan Bandara Ljubljana," ujare Zmago Skobir, direktur manajemen Fraport Slovenija.

Tim Akademi Penerbangan Fraport wis duwe luwih saka 100 profesional saka Grup Fraport lan mitra strategis utama, sing bareng-bareng nggawe program pembelajaran lengkap. Mitra paling anyar sing kepincut karo Fraport Aviation Academy yaiku Rosenbauer, pabrikan peralatan pemadam kebakaran sing misuwur, lan Institut Keselamatan California Kidul (SCSI) - penyedia layanan investigasi kecelakaan lan pelatihan keselamatan.

Dheweke gabung karo mitra Akademi saka Fraport Group, kalebu pusat pelatihan pemadam kebakaran FTC Frankfurt lan Fraport Twin Star ing Bulgaria. Mitra Slovenia kalebu Papan kacilakan Pesawat lan Investigasi Insiden Angkatan Bersenjata Slovene (Kementerian Pertahanan), Sekolah Penerbangan Adria, Kontrol Slovenia (organisasi kontrol lalu lintas udara Slovenia), Fakultas Ilmu Organisasi Maribor Universitas, lan Pusat Pelatihan Sipil Slovenia kanggo Perlindhungan Sipil lan Bantuan Bencana.

Thomas Uihlein, direktur Akademi Penerbangan Fraport, ngandhani babagan visi kanggo latihan: "Tujuan jangka panjang ora mung nyebarke ilmu lan katrampilan, nanging kanggo nggandhengake macem-macem bidang penerbangan dadi konsep pembelajaran terintegrasi. Visi kita yaiku supaya Akademi Penerbangan Fraport dadi pusat katrampilan utama kanggo industri penerbangan global. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov