24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Breaking Kamboja Laos Breaking News Warta Industri Rapat rapat Myanmar Breaking News News Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Vietnam

Wisatawan MICE saka Kamboja, Lao PDR, Myanmar lan Vietnam menyang Thailand saya akeh

tikus-1
tikus-1
ditulis dening editor

Biro Konvensi lan Pameran Thailand (TCEB) - Bisnis kanthi apik nyetel strategi pemasaran ing Kamboja, Lao PDR, Myanmar lan Vietnam (CLMV) kanthi kampanye taktis kanggo narik luwih akeh turis MICE saka negara-negara tetangga.

Pergeseran taktis iki minangka asil kinerja para turis CLMV MICE sing kaget ing Thailand, sawise acara lan promosi target taun lalu kanthi kemitraan karo mitra industri, ujare Ibu Nichapa Yoswee, Wakil Presiden Senior - Bisnis TCEB.

“Bisnis MICE saka negara-negara tanggan mbebayani banget. Kanggo taun iki, TCEB - Bisnis kanthi taktik nargetake segmen unik, dipérang dadi rapat lan insentif (MI) lan pameran (E), kanthi acara lan promosi roadshow perusahaan, "ujare.

TCEB - Bisnis wis diwiwiti acara pertunjukan pertama menyang Phnom Penh, Kamboja, target para pelancong MI wulan Januari. Ing wulan Februari, roadshow Myanmar fokus ing MI & E ing Yangon lan MI ing Mandalay. Acara dalan Vietnam sing fokus ing MI & E dijadwal akhir Maret ing Hanoi lan Kota Ho Chi Minh. Iki nguatake anane Thailand ing CLMV yen dibandhingake karo acara dalan taun kepungkur sing fokus ing MI ing CLMV lan mung siji acara sing fokus ing E ing Kamboja.

Insentif khusus sing target loro agen MI lan pengunjung perdagangan uga dilanjutake nganti taun iki, kanthi fokus sing luwih jero babagan segmen pasar, kanggo njaga momentum pertumbuhan pasar.

Kanggo segmen MI, inisiatif kasebut target agen perjalanan sing ngirim plancongan MI menyang Thailand. TCEB - Bisnis dadi mitra karo Bangkok Airways ing kampanye promosi "Fly and Meet Double Bonus Redefined".

Nawakake hak istimewa kanggo rapat lan kelompok insentif paling ora 30 wong saka CLMV, mudhun saka minimal 50 sadurunge, sing nekani acara utawa tetep ing hotel bersertifikat MICE Venue Standard (TMVS) Thailand.

Hak istimewa TCEB kalebu Layanan MICE Lane ing Bandara Suvarnabhumi, Meet lan Greet lan Kinerja Budaya. Bangkok Airways nyedhiyakake kursi gratis, tunjangan koper ekstra plus klompok sing wis ditemtokake lan asrama prioritas.

Kanggo segmen E, TCEB - Bisnis target target misi bisnis, kayata federasi perdagangan, asosiasi perdagangan, media perdagangan, lan ruang perdagangan masing-masing kanggo nggawa pengunjung dagang negosiasi bisnis ing pameran internasional sing diatur ing Thailand saben taun. Sing nggawa paling ora 10 pengunjung perdagangan menyang pameran internasional sing didhukung TCEB ing Thailand, layak nampa akomodasi 50% yen wis entuk kriteria sing wis ditemtokake kanggo sawetara janjian sajrone acara kasebut.

Nomer lelungan MICE saka patang negara ing taun 2018 ana 151,087, paningkatan 206.65% yen dibandhingake karo 49,270 wisatawan CLMV MICE ing taun 2017. Nomer kasebut kalebu 31.72% wong sing tekane MICE ASEAN (476,285) menyang Thailand. Vietnam kalebu 11.61% (55,306), Lao PDR 11.57% (55,125), Myanmar 4.77% (22,733) lan Kamboja 3.76% (17,923).

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.