Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cruising budaya Warta Fashion Industri Hospitality Warta Mewah News wong Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Legenda mode Badgley lan Mischka dadi judhul Minggu Mode Transatlantik Cunard taun 2020

0a1a-67
0a1a-67
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Garis pelayaran mewah Cunard nggawa pesona ing segara gedhe kanthi lambang mode Mark Badgley lan James Mischka, sing bakal dadi judhul Crossing Fashion Week Cross merek kaping lima ing kapal pesiar Ratu Mary 2.

Badgley Mischka bakal ngluncurake koleksi resort 2021 ing acara landasan pacu eksklusif, kaping pisanan koleksi fashion diluncurake ing kapal Cunard. Saliyane pameran busana, Mark Badgley lan James Mischka, uga bakal nawakake Q & As karo tamu sajrone Transatlantic Crossing pitung wengi, sing mangkat saka Southampton, Inggris tanggal 24 Mei lan tekan ing New York tanggal 31 Mei 2020. Pakar fashion tambahan gabung pelayaran kasebut bakal diumumake mengko.

"Gaya kita ngelingake Hollywood sing apik banget ing patang puluhan taun," ujare Mischka, "lan kita rumangsa yen Cunard niru gaya sing padha, menehi kesempatan marang para pelopor kanggo menehi pakaian lan busana paling apik kanggo acara khusus." "Merek kita nuduhake glamour tanpa gaweyan lan kita seneng banget babagan kemitraan iki lan menehi tamu Cunard ndeleng sekilas menyang jagad Badgley Mischka," ujare Badgley.

Telung dekade, Badgley Mischka sinonim karo pesona lan keanggunan, lan misuwur amarga nganggo aksesoris sore sing apik lan apik. Ditampa dening Vogue minangka salah sawijining "10 Desainer Amerika Paling Ndhuwur." Dheweke minangka bagean integral ing jagad mode, kanthi terus-terusan nyedhiyakake gaya canggih sing diwenehake kanggo para pelanggan modern saka kabeh umur. Desaine tanpa wates katon ing pirang-pirang wanita A-list, kalebu Madonna, Jennifer Lopez, Rihanna, Sharon Stone, Jennifer Garner, Julia Roberts, Kate Winslet, Sarah Jessica Parker, Helen Mirren lan Ashley Judd.

"Kita seneng banget yen tim mode legendaris Badgley Mischka bakal gabung karo Cunard kanggo Minggu Mode Transatlantik," ujare Josh Leibowitz, SVP Cunard Amerika Utara. "Mark lan James minangka visioner sejati ing jagad mode lan bakal nggawa pengalaman lan pengalaman sing asring dialami para tamu ing Queen Mary 2 ing Mei 2020."

Cunard misuwur amarga dadi tuan rumah selebriti modis dhewe, wiwit jaman Elizabeth Taylor lan Rita Hayworth, nganti Uma Thurman lan Carly Simon. Mantan kepala berita ing Minggu Mode Transatlantik kalebu Julien Macdonald, Virginia Bates, lan Dame Zandra Rhodes CBE. Judhul pelayaran 2019 sing bakal teka yaiku mesin kilang kraton Stephen Jones OBE, sepatu sepatu Stuart Weitzman, lan model Amerika ikonik Pat Cleveland.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov