Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Jerman Breaking News Warta Pamrentah Industri Hospitality Investments rapat Warta Breaking Mongolia News Teknologi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pariwisata Mongol ngluncurake platform web interaktif anyar ing ITB Berlin

0a1a-70
0a1a-70
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Mongolia.travel, alat perencanaan interaktif kanggo para plancong, dikenalake kaping pisanan ing ITB Berlin, pameran pariwisata paling gedhe ing saindenging jagad.

Nalika Mongolia ngasilake sesanti sing kuat kanggo umume wisatawan kanthi jeneng apik kayata Genghis Khan utawa Gurun Gobi, umume turis durung ngerti keajaiban sing didhelikake lan ditemokake ing papan sing amba lan pedesaan kasebut.

Kanggo nggawe Mongolia luwih dikenal nalika uga nyedhiyakake alat sing tepat kanggo para plancong sing pengin ngrencanakake lelungan menyang salah sawijining 'wates pungkasan' pariwisata jagad, Menteri Lingkungan lan Pariwisata Mongolia ngenalake platform web interaktif anyar sing bakal enggal kasedhiya kanggo umum miturut URL www.Mongolia.travel.

Tujuan inti saka platform inovatif yaiku ngasilake 'lelungan' para pengunjung kanthi antisipasi lan nggunakake kekarepane para pengunjung platform. Informasi babagan lelungan tematik, portal khusus kanggo lelungan pertama, itineraries, lan lelungan regional kalebu sawetara roadmap sing ditawakake ing platform Mongolia.

Saben crita lan pengalaman sing disorot ing platform bakal nyambung menyang cabang sub-konten, nyedhiyakake calon wisatawan pengalaman interaktif kanthi lengkap. Portal interaktif kasedhiya liwat kaca landas dinamis sing bakal ngarahake pengunjung web liwat 'lelungan' adhedhasar status, kabutuhan, lan minat.

"Platform iki dikembangake kanggo mbantu para turis saka saindenging jagad kanggo nemokake lan njelajah budaya, sejarah, atraksi lan pengalaman Mongolia kanthi nyritakake inspirasi. Ora mung nampilake Mongolia ing jantung Asia Lor, nanging kanthi menehi profil akeh pengalaman, Mongolia.travel uga nuduhake kepiye bisa kolaborasi karo bisnis lan komunitas lokal kanggo nyedhiyakake informasi sing paling apik lan kalebu para wisatawan, "jelas. Menteri Lingkungan lan Pariwisata Mongolia HE Namsrai Tserenbat.

Pengunjung platform Mongolia banjur bisa ngeklik macem-macem teks lan gambar, nggawe itinerary unik liwat pengalaman unggulan, konten media sosial, crita, lan pusat minat utama. Penekanan khusus wis diwenehake ing roadmap 'Wisatawan Pertama Kali', sing ditemokake ing kaca landas platform. Ing njero, gambar sing ngemot kasunyatan sing ora pati ngerti babagan negara kasebut bakal ditampilake siji-sijine.

Kaca tema khusus bakal kalebu informasi babagan festival, kegiatan kulawarga, nonton manuk, alam, petualangan, sejarah lan budaya, gastronomi, pariwisata adhedhasar komunitas, lan pariwisata Buddha.

Bagean liyane bakal nuntun pengunjung liwat wilayah kabupaten kasebut. Kajaba iku, platform kasebut uga bakal menehi informasi penting kanggo para plancongan sing minat, kayata informasi visa, informasi lelungan, transportasi njero negara, iklim, mata uang, basa, lan liya-liyane.

Platform Mongolia uga bakal nguatake bisnis lokal kanggo main peran aktif ing situs web liwat teknologi perdagangan sosial ENWOKE.

ENWOKE, didhukung dening Strategi Chameleon, ngidini bisnis lokal nggunakake Mongolia. Lelungan kanggo nampilake produke, nggawe tawaran lan konten khusus uga nggabungake feed media sosial dhewe ing platform kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov