24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Industri Hospitality News Warta Breaking Taiwan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pariwisata Taiwan nuduhake lokasi paling apik kanggo Musim Kembang Cherry Blossom

0a1a-77
0a1a-77
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Musim semi wis teka maneh, memikat Taiwan kanthi kekuwatan jambon maneh. Kembang kembang cherry abang sing ana ing pink nggawe sentuhan musim semi ing Taiwan lan udan kembang ceri nari ing angin minangka salah sawijining kegiatan apresiasi kembang. Pemandangan musiman sing narik kawigaten ngundang para penggemar supaya bisa motret kanthi apik. Biro Pariwisata Taiwan wis nyiyapake dhaptar lokasi sing mesthi bakal nyedhiyakake tampilan kembang sing ora bisa dilalekake para pecinta kembang.

Desa Budaya Asli Aborigin (FACV) sing misuwur ing Taiwan, nyambut musim kembang sakura. Ing wayah awan, pengunjung bisa nikmati obyek wisata sing nyenengake ing taman, masakan asli asli, lan kembang-kembang kebak Weeping Cherry, Jiuzu Baichongying, Yoshino Cherry, lan Fuji Cherry. Ing wayah wengi, ana Taiwan Nomer 1 "Night Cherry Blossom" musiman sing luar biasa. FACV pikantuk sertifikat “Lokasi Apresiasi Cherry Blossom Jepang” Jepang Sakuranokai, nuduhake penghargaan kasebut karo 100 lokasi apresiasi kembang ceri paling apik ing Jepang. Pengunjung diundang kanggo golek alas kembang sakura sing apik ing Taiwan.

Wuling Farm uga miwiti musim kembang kanthi pirang-pirang kilom kembang mekar, kalebu "Pink Lady" eksklusif Wuling, Cherry Taiwan asli, Cherry Wusheh, Cherry Showa Jepang lan 10 jinis kembang ceri liyane. Peternakan kasebut nduweni dalan mekar ceri kanthi wernane abang lan jambon, dadi adegan sing paling apik banget.

Ing Ali Mountain, mekar lengkap digawe ing wulan Maret lan April. Menehi kembang Yoshino Cherry Blossoms sing wiyar, kembang pastel kaya salju nalika ngembang ing musim semi. Mudhunake kembang kaya "udan ing Maret", nyenengake lan memikat.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov