Breaking News Internasional Breaking Philippines News Warta Breaking Travel News Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan

Gempa bumi kuat nyerang Wilayah Kepulauan Filipina

0a1a-87
0a1a-87
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Gempa skala 6.0 sing kuat nyerang Wilayah Kepulauan Filipina, miturut Institut Vulkanologi lan Seismologi Filipina.

Laporan Pambuka:

Gedhene 6.0

Tanggal-Tanggal • 8 Mar 2019 15:06:16 UTC

• 8 Mar 2019 23:06:16 cedhak pusat gempa

Lokasi 10.387N 126.080E

Jerone 54 km

Jarak • 40.9 km (25.4 mi) N ing Santa Monica, Filipina
• 81.2 km (50.3 mi) SSE saka Guiuan, Filipina
• 92.2 km (57.1 mi) NE saka Surigao, Filipina
• 96.5 km (59.8 mi) NNE saka Placer, Filipina
• 169.6 km (105.2 mi) NNE ing Butuan, Filipina

Kahanan sing durung mesthi Horisontal: 8.9 km; Vertikal 6.2 km

Parameter Nph = 76; Dmin = 370.6 km; Rms = 1.01 detik; Gp = 103 °

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov