24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments Kabar Breaking Senegal Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Air Senegal ngirim pesawat Airbus A330neo sing pertama ing Afrika

0a1a-91
0a1a-91
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Air Senegal wis ngirim A330-900 pertama saka lini produksi Airbus ing Toulouse. Operator kasebut minangka maskapai penerbangan pertama ing Afrika sing nerbitake pesawat jembar generasi anyar Airbus sing nampilake mesin teknologi paling anyar, swiwi anyar kanthi aerodinamika sing ditingkatake lan desain sayap sudhut mlengkung, sing nggambarake praktik paling apik saka A350 XWB.

Dilengkapi kabin kelas telu sing ana 32 kelas Bisnis, 21 Premium Plus lan 237 kursi kelas Ekonomi, Air Senegal berencana ngoperasikake A330neo pertama ing rute Dakar-Paris lan luwih maju jaringan jangka menengah lan jarak jauh.

A330neo minangka bangunan pesawat generasi anyar sing sejati kanthi fitur A330 sing paling laris lan nggunakake teknologi A350 XWB. Didukung karo mesin Rolls-Royce Trent 7000 paling anyar, A330neo nyedhiyakake tingkat efisiensi sing durung pernah ana sadurunge - kanthi bahan bakar 25% luwih murah saben kursi tinimbang pesaing generasi sadurunge. Dilengkapi kabin Airspace dening Airbus, A330neo nawakake pengalaman penumpang sing unik kanthi ruang sing luwih pribadi lan sistem hiburan lan penerbangan generasi anyar sing paling anyar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov