Dewan Pariwisata Afrika Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News wong Pengumuman Pers Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Seychelles Ngrekam Pati COVID-19 Pertama

sez
sez
ditulis dening Juergen T Steinmetz
  1. Sidney Vincent Pilay dadi korban jiwa kaping pisanan ing Seychelles saka COVID-19
  2. Wong-wong ing Seychelles dadi kuwatir
  3. Dhaptar negara sing isih ana tanpa pati COVID-19

Kanthi 297 total kasus wiwit COVID-19 njeblug wiwitane ing taun 2020, Republik Seychelles wis ora dadi salah sawijine negara sing ora nyathet korban jiwa.

Iki ganti dina iki nalika Sidney Vincent Pilay kalah nglawan penyakit sing mematikan iki.

Seychelles dadi kuwatir lan korban jiwa lan penyakit luwih diarepake ing swarga pariwisata iki, miturut wong njero lokal.

SEZD2



Seychelles wis dadi salah sawijining negara sing paling ati-ati ing donya sing ngimbangi bebaya virus iki lan industri nomer siji, yaiku pariwisata.
Sasi kepungkur, Seychelles nggawe gelembung perjalanan karo Israel sadurunge virus iki wiwit nyebar maneh ing jumlah rekor ing Negara Yahudi.

Dina iki lan siji mati mengko, Republik Seychelles ing Samodra Hindia Kidul isih dadi negara paling ora efektif, lan panggilan tangi iki isih bisa dingerteni babagan carane tanggapan pejabat.

SEZD1 1
lSEZD1 1

Negara utawa wilayah sing kacathet ora ana korban jiwa yaiku St. Vincent, Dominica, Macao, Timor-Leste, Laos, NEw Caledonia, Saint Kitts & Nevis, Kepulauan Falkland, Greenland, Kota Vatikan, Kepulauan Solomon, Saint Pierre Miquelon, Anguilla, Marshall Pulo, Wallis lan Fortuna, Samoa lan Vanuatu.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.