Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Jerman Breaking News Warta Pamrentah Warta Breaking Guyana News Pengumuman Pers Rilis pers tanggung jawab News Wire Plancongan

Pariwisata Guyana bebarengan karo SUNx kanggo nggawa pendhidhikan Perubahan Iklim

owah-owahan
owah-owahan
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Guyana sing wis dijenengi tujuan nomer siji "Best of Ecotourism" lan salah sawijining 1 Destinasi Berkelanjutan Top ing donya ing ITB Berlin minggu iki gabung karo SUNx kanggo nggawa pendhidhikan Perubahan Iklim dadi sektor Travel & Pariwisata.

Penghargaan ITB Guyana nggambarake Pariwisata Hijau asli, pendekatan holistik kanggo manajemen tujuan berkelanjutan, lan integrasi karo kualitas urip kanggo kabeh warga.

"Diakoni minangka papan tujuan berkelanjutan, iku sawijining pakurmatan lan wektune tepat banget, kanthi potensial pamrentah kanggo maju, modernisasi ekonomi, lan kanthi positif ngowahi urip kabeh warga," ujare Brian T. Mullis, Direktur Pariwisata Guyana Panguwasa. "Agenda Negara Hijau menehi pimpinan sing hebat lan kita bakal nindakake kabeh sing bisa kanggo nguatake kolaborasi antar menteri lan multi-pemangku kepentingan kanggo nggedhekake asil sosial-ekonomi lan konservasi positif saka pariwisata."

Minangka langkah langsung, Mullis ngumumake Kemitraan SDG17 ing antarane Otoritas Pariwisata Guyana lan SUNx Program - program warisan kanggo Maurice Strong, bapak Pembangunan Berkelanjutan - kanggo miwiti "Rencana Kanggo Bocah-bocah" ing Guyana.

Profesor Geoffrey Lipman, salah sawijining pendiri SUNx nyathet sistem pembelajaran seumur hidup kanggo Plancongan Ramah Iklim ~ diukur: ijo: 2050 bukti. SUNx rencana nggunakake kanggo nggawe 100,000 Juara Iklim sing Kuat ing taun 2030, ing kabeh negara-negara Amerika Serikat kanggo ndhukung transformasi menyang Ekonomi Iklim Anyar. "Kita bakal ndhaptar Siswa Guinea, dadi kepala pantai kanggo program ing negara kasebut lan kerja sama karo para pemangku kepentingan ing sektor kasebut kanggo nambah anggota ing taun ngarep. Visi strategis kita yaiku supaya sektor kasebut sesuai karo Target Iklim Paris ing taun 2030 lan kita yakin manawa "Rencana Kanggo Bocah-bocah" bakal nggawe prabédan gedhe ".

Jaringan Universal Kuat SUNx minangka program saka Uni Eropa, dudu kanggo MediaWiki lan Pertumbuhanisme MediaWiki, lan warisan kanggo almarhum Maurice Strong - Pioneer Pembangunan Berkelanjutan. Tujuane kanggo promosi Travel Friendly Climate kanthi efek sing apik & ala sing diukur lan dikelola kanthi koheren: kanthi Pertumbuhan Hijau ing inti lan, 2050-bukti sejajar karo Perjanjian Paris, lan WEF 4th Revolusi Industri.
www.thesunprogram.com/

Otoritas Pariwisata Guyana (GTA) minangka organisasi pamrentah sing tanggung jawab kanggo ngembangake lan promosi pariwisata berkelanjutan ing Guyana liwat kolaborasi karo agensi sadulur lan sektor pariwisata supaya bisa nggedhekake asil sosial ekonomi lan konservasi lokal lan nambah pengalaman para pengunjung. GTA fokus ing Guyana supaya bisa diakoni sacara lokal lan internasional minangka tujuan utama kanggo nglindhungi warisan budaya lan budaya, menehi pengalaman asli, lan maksimal nguntungake ekonomi lokal. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak www.guyanatourism.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.