Macan Watesan Seychelles Warta Breaking Travel Breaking Zambia News Plancongan Bisnis News Pengumuman Pers Rilis pers News Wire Plancongan

Seychelles diwakili ing lokakarya Spotlight Africa, Lusaka

Pilih basa sampeyan
Seychelles-diwakili-ing-Spotlight-Africa-workshop-Lusaka
Seychelles-diwakili-ing-Spotlight-Africa-workshop-Lusaka
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dewan Pariwisata Seychelles (STB) rawuh ing Lokakarya Spotlight Africa sing dianakake ing Lusaka, Zambia, sing dianakake ing 13 Februari 2019, sing diatur dening Layanan Pemasaran Perjalanan Houston.

Lokakarya Spotlight Africa minangka platform bisnis sing nyedhiyakake kesempatan kanggo nggawe kontak langsung saliyane nyengkuyung jaringan karo perdagangan.

Tujuan saka partisipasi STB ing lokakarya taun 2019 yaiku kanggo mbujuk mitra dagang supaya luwih fokus ing pulau-pulau eksotis minangka tujuan sing terjangkau nanging mewah ing wilayah Afrika.

Ngomong babagan partisipasi tujuan ing lokakarya Spotlight iki, Ibu Sherin Francis Kepala Eksekutif STB nyebutake pentinge nambah visibilitas tujuan ing kabeh pasar.

"Minangka dewan pariwisata, kita ora adol produk; kita adol impen lan kenangan. Partisipasi kita ing pameran dagang gedhe penting, nanging kita uga ora bisa nglirwakake lokakarya sing luwih cilik ing pasar anyar amarga saiki wayahe nggawe jaringan anyar karo mitra kanthi potensial kanggo adol tujuan, "ujare Ibu Francis.

Ngwakili STB yaiku Eksekutif Senior Marketing, Ibu Natacha Servina, sing nyathet manawa jumlah bunga sing ditampa sajrone lokakarya kasebut ora dikarepake.

"Upaya lan penekanan yaiku kanggo ngowahi lan ngowahi pola pikirane para pengunjung lan nampilake sisi Seychelles sing luwih terjangkau, mula aku percaya yen luwih kudu ana fokus lan pasar iki regane investasi kanggo pembangunan luwih lanjut," ujare Mrs. Servina.

Wakil STB uga nyathet manawa Seychelles ora mung tujuan sing narik kawigaten para pengunjung lokal saka Zambia sing ana ing bengkel kasebut.

Dheweke ujar manawa ana minat uga sing dituduhake dening para ekspatriat sing manggon ing Zambia, sing ngunjungi tabel STB, sing mbuktekake manawa ana kemungkinan gedhe kanggo tuwuh ing pasar iki.

Fitur STB bebarengan karo profesional industri kalebu agensi perjalanan lan operator tur utama sing dianggep dadi pemain utama ing Industri Perjalanan Zambia.

 

Fasilitator lokakarya kasebut, Pak Derek Houston nyritakake kepenak karo jumlah peserta lan partisipasi sing ditampa kanggo taun iki, kanthi nyathet manawa The Spotlight on Africa Workshop Lusaka bakal tetep dadi rencana penyelenggara kanggo taun 2020.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.