24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Fashion Industri Hospitality Hotel & Resor India Breaking News Warta Mewah News Resorts Romantis Pernikahan Bulan Madu Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Vietnam

Miliarder India mabur menyang Phu Quoc kanggo 'Pernikahan Abad'

0a1a-110
0a1a-110
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Salah sawijining pulau paling apik ing Vietnam dadi pesta pernikahan suwene seminggu kanggo pasangan miliarder saka India sing ngundang luwih saka 700 tamu kanggo melu ing resor bintang lima JW Marriott Phu Quoc Emerald Bay.

Dumunung ing Teluk Thailand, lan misuwur ing saindenging jagad amarga pesisir sing durung ditemokake, Pulo Phu Quoc dianggep minangka tujuan sing ideal kanggo mimpi impen.

Panganten lanang, Rushang Shah - putra Ketua & CEO Bank Nasional Kedutaan Besar, bank komunitas sing berbasis ing Atlanta - lan pangantene wanita, Kaabia Grewal - pendiri bareng The Outhouse, merek perhiasan mewah - mesthi ora nggunakake biaya karo sing boros pesta suwene seminggu. Iki pancen 'Pernikahan Abad'.

Kalih penerbangan charter mabur menyang Bandara Internasional Phu Quoc saka India kanthi 700 tamu manten. Kabeh rombongan, bebarengan karo rombongan model lan seniman pentas saka Italia, Thailand, India, Rusia, mara menyang JW Marriott Phu Quoc Emerald Bay sing menang penghargaan sing duwe 234 kamar, suite, villa sing apik lan ditunjuk kanthi apik pucuk kidul pulo tropis iki. Para tamu dikepung karo pantai berpasir putih, pemandangan laut swarga lan srengenge surup.

Spesialis perkawinan tujuan saka India makarya bebarengan kanggo narik kabeh titik kanggo pasangan kasebut kanthi acara hiburan sing nyata kanthi tema lan kode busana sing beda saben dina. Para tamu kanthi busana jambon wiwit sirah nganti jempol ing sawijining dina lan nganggo klambi etnik liyane lan ana macem-macem kegiyatan, kayata nggawe lentera, lan ndeleng urip segara, sing ditawakake kanggo tamu. Lumrahe, acara sing paling narik kawigaten yaiku upacara manten utama, sing dianakake tanggal 9 Maret. Tamu nggambarake minangka "ana dongeng" nalika panganten wanita sing nggumunke ngambang ing ombak alus ing prau sing dihiasi kembang jambon lan putih teka ing pantai lan ngikat tali karo calon pengantin pria sing tampan.

Dianggep minangka 'karya desain resor', JW Marriott Phu Quoc Emerald Bay dikonsep karo Bill Bensley sing terkenal kanthi investasi saka Sun Group, pangembang utama resor mewah Vietnam lan prasarana sing gegandhengan karo pariwisata. Resor kasebut, sing dikagumi banget kanggo layanan superlatif lan lokasine apik banget, didhaptar minangka salah sawijining 50 Resor Terbaik ing donya dening Conde Nast Traveler.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov