24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Belize Breaking Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments News wong Pengumuman Pers News Wire Plancongan

Manajemen Hotel STEM® Mlebu kanggo Belize Ocean Club

20181205bocbz00_aerials1008
20181205bocbz00_aerials1008
ditulis dening Juergen T Steinmetz

STEM® Ngumumake Manajer Umum lan Direktur Sales lan Marketing anyar
Klub Samudra Belize lagi dibayangke maneh dening perusahaan manajemen perhotelan global, STEM®. Dipimpin dening CEO Robert van Eerde, protege André Balazs, pimpinan pambukaan Bono's Clarence Hotel ing Dublin, konsultan klompok Soho House lan hotel saka Miami menyang Abu Dhabi lan China. Khusus kanggo "hotel butik asli" sing mandiri STEM® nggawa pengalaman internasional kanthi puluhan taun lan nambah kualitas layanan menyang tujuan kasebut.

"Aku seneng banget bisa ing Belize lan bangga bisa nglumpukake tim bintang kasebut," ujare Robert Van Eerde. "Aku ora sabar ngenteni tamu marang pengalaman sing bakal ditawakake."

Antarane ahli ing tim kasebut yaiku Alistair MacLean, sing mentas diangkat dadi Direktur Wilayah Klub Samudra Belize, lan Juan Palmada, sing bakal dadi Wakil Presiden Sales, Marketing lan Pembangunan ing Amerika. Maclean nggawa latar internasional sing kuwat, sawise nuntun Sewidak Hotel ing New York City, Le Yaca ing Saint Tropez, Pantai Serrano ing Saint Barth lan hotel lan resor paling anyar ing Antsanitia ing Madagaskar. MacLean miwiti karier dheweke kerja karo Grup Hotel lan Restoran Savoy ing London, dadi Direktur Operasi Andre Balazs Properties, sing kalebu peran General Manager / Partner ing Sunset Beach Hotel ing Pulau Shelter, New York, lan General Manajer Hotel The Raleigh ing Pantai Miami. Dheweke uga dadi Direktur Utama ing The NoMad Hotel ing NY lan General Manager Regional Hotel Chelsea.

Dheweke bakal kerja bareng Juan Palmada, sing duwe pengalaman akeh ing operasi hotel lan pemasaran global. Palmada miwiti karier dadi hotel lan resort terkenal ing donya, kayata Istana Beau Rivage ing Jenewa, Hotel Condes, Havana lan NH ing Barcelona, ​​Victoria Hotels & Resorts ing Puerto Plata, lan hotel Kimberly ing New York City. Dheweke uga misuwur nggawe hotel Epoque, koleksi 300 hotel butik gaya-gaya sing ana ing 101 tujuan ing saindenging jagad

Setel ing Pantai Maya sing apik, Klub Samudra Belize mung jarak perjalanan sing adoh saka desa Placencia sing aneh lan kabeh kegiatan sing ditawakake Belize. Dumunung kanthi sampurna kanggo akses menyang petualangan alas lan segara, resor iki uga menehi pemandangan Pegunungan Maya, laguna lan Karibia sing apik banget.

Minangka inisiatif anyar pisanan kanggo properti kasebut, STEM® ngumumake rong konsep restoran anyar lan pengalaman sing diwenehake kanggo tamu. FYAH, dialek lokal kanggo geni, bakal dadi restoran utama pantai anyar, sing nyedhiyakake masakan sing didhasarake ing tradhisi Belizean. Kabeh panganan bakal disiapake lan dimasak ing panggangan terbuka ing ngarepe para tamu. Pengunjung bakal turu ing sangisore Palapa ing papan bohemian pantai sing apik, ing kana bakal ditawakake kaping telu seminggu.

Kanthi karang penghalang urip paling gedhe ing gisik, STEM® fokus ing pengalaman nyilem, kalebu nggawe program sertifikasi nyilem ing situs. Tim manajemen uga nggawe wisata anyar sing unik kanggo para petualangan - ing segara uga ing alas cedhak lan reruntuhan Maya ing Belize.

Hotel STEM® minangka perusahaan manajemen hotel butik "TRUE" internasional kanthi kantor ing saindenging jagad. Diadegake ing 2011 dening Robert Van Eerde kanggo ndhukung lan nuntun pasar hotel independen cilik liwat manajemen efektif. Klien kalebu Hotel Astor, Hotel Red Wall Garden, Hotel Desainer Tunnel Time, Hotel Sofu, Kaisar, hotel Savoy Miami Beach, Adria Hotel London, SOHO Beach House Miami, Pelican Hotel Miami, Manor House Nevis lan El Ganzo, Cabo San Jose, Souq Waqif Boutique Hotels Qatar.

Source: Kolektif Daya

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.