Asosiasi Warta Warta Breaking Bahrain Breaking News Internasional Breaking Thailand News Warta Breaking Travel budaya Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Industri Rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Otoritas Pariwisata Thailand ngluncurake Festival Thai 2019 ing Bahrain

Pilih basa sampeyan
0a1a-130
0a1a-130
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Otoritas Pariwisata Thailand (TAT) Dubai & Kantor Timur Tengah kanthi kemitraan karo Kedutaan Besar Royal Thai ing Manama, Bahrain lan The Teluk Hotel, Bahrain lan Teluk Air bakal ngluncurake Festival Thai 2019 tanggal 26 Maret ing Hotel Teluk, Bahrain.

Promosi EATHAI VISITHAI 2019 bakal diwiwiti tanggal 26 Maret nganti 25 April 2019 lan bakal weruh kutha kasebut bakal urip nalika masarakat ngrayakake budaya lan masakan Thailand kanthi diskon luar biasa sing ditawakake ing 13 perusahaan makan paling apik ing Bahrain.

Papan-papan sing melu bakal nampilake masakan khas Thailand sing enak lan enak lan acara masak langsung ing acara peluncuran eksklusif tanggal 26 Maret. Iki kalebu The BF Food Bahrain, Shada Restaurant, Tom Yum Kung Restaurant, Honey Restaurant, Monsoon Restaurant, Royal Thai- Teluk Hotel Bahrain, Restoran Wang Thai, Restoran Thong Eak, Restoran Som Tum Thai, Restoran Seafood Thailand, Restoran Wok This Way, Restoran Thai Paling Dhuwur lan Restoran Ayothaya.

HE Thanis Na Songkhla, Duta Besar, Royal Thai Embassy Manama, Bahrain, ujar, "Kita seneng banget nggawa Festival Thai 2019 menyang Kerajaan Bahrain. Panganan Thai misuwur banget ing wilayah kasebut lan kita seneng bisa nampilake luwih lengkap ing festival sing nyenengake iki. "

Pichaya Saisaengchan, Direktur, Otoritas Pariwisata Thailand Dubai & Kantor Timur Tengah, nambah, "Festival Thailand wis sukses ing Kerajaan Bahrain lan kita seneng bisa ndeleng maneh kanggo edhisi liyane. Iki minangka cara sing luar biasa kanggo nampilake masakan sing misuwur ing saindenging jagad lan para tamu bakal bisa nggunakake diskon sing luar biasa lan menang hadiah hebat. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov