Airlines Airport aviation Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Breaking Qatar Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Qatar Airways lan LATAM nggedhekake jaringan Amerika Selatan

Qatar Airways ngembangake konektivitas Amerika Selatan
Qatar Airways ngembangake konektivitas Amerika Selatan
ditulis dening Harry S. Johnson
  1. Qatar Airways gabung karo LATAM nalika penerbangan saka Doha menyang Amerika Selatan |
  2. Qatar Airways nampa pesenan ing LATAM Airlines adhedhasar Brasil.
  3. Kabijakan karbon Qatar Airways |

Qatar Airways seneng ngumumake yen wis nambah layanan São Paulo dadi 10 penerbangan mingguan lan kerja sama codeshare sing ditambahi LATAM Airlines Brasil ngoptimalake konektivitas kanggo penumpang maskapai menyang lan saka tujuan ing Asia, Timur Tengah lan Amerika Selatan. Kesepakatan codeshare anyar bakal luwih nguatake kemitraan strategis rong maskapai kasebut, pisanan diwiwiti ing 2016 lan bubar ditambahi ing wulan Juni 2019.

Kesepakatan sing ditambahake bakal ngidini penumpang Qatar Airways lelungan kanthi lelungan kanthi 45 penerbangan tambahan LATAM Airlines Brasil lan ngakses liwat 40 tujuan domestik lan internasional ing jaringan operator Amerika Selatan, kalebu Brasilia, Curitiba, Porto Velho, Rio Branco, Rio de Janeiro, San Jose, Lima (Peru), Montevido (Uruguay) lan Santiago (Chili).

Penumpang LATAM Airlines Brasil uga bakal entuk manfaat saka akses menyang 10 penerbangan mingguan sing bubar menyang lan saka Sao Paulo, sing dioperasikake karo Airbus A350-1000 sing paling canggih ing Qatar Airways sing nampilake Kursi Kelas Bisnis Terbaik Dunia, Qsuite. Penumpang LATAM Airlines Brasil uga bakal bisa lelungan menyang wolung tujuan tambahan Qatar Airways kayata Bangkok *, Hong Kong *, Maldives, Nairobi, Seoul * lan Tokyo * bebarengan karo penerbangan tambahan Qatar Airways sing nyambung menyang tujuan kayata Baku, Kuala Lumpur lan Singapura.

Kanthi kerja sama loyalitas sing ana, maskapai penerbangan loro-lorone uga bisa entuk lan ngijolake mil kanggo lelungan liwat jaringan lengkap mitra uga pengakuan status level ing bandara pilihan kanthi mupangat kayata check-in prioritas lan boarding prioritas.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Tuan Akbar Al Baker, ujar: "Amerika Selatan minangka pasar sing penting strategis kanggo Qatar Airways. Kita bangga nduduhake komitmen sing kuwat kanggo para penumpang sing lelungan menyang Amerika Selatan kanthi nyedhiyakake pilihan lelungan sing luwih fleksibel. Kanthi nambah layanan São Paulo dadi 10 penerbangan mingguan lan ngembangake perjanjian codeshare karo LATAM Airlines Brasil, kita bakal luwih negesake posisi minangka maskapai pilihan kanggo para pelanggan sing bepergian ing antarane Asia, Timur Tengah lan Amerika Selatan.

"Wiwit 2016, kaloro Qatar Airways lan LATAM Airlines Brasil wis nyakseni kerjasama komersial sing entuk manfaat bebarengan, kanggo para penumpang layanan sing ora ana tandhingane lan konektivitas sing mulus lan mulane kerja sama codeshare wis ditambah kaping pindho ing taun-taun pungkasan. Kita ngarepake kanggo luwih ngiyatake kerjasama komersial karo LATAM Airlines Brasil kanggo nambah pengalaman lelungan kanggo mayuta-yuta pelanggan. ”

CEO LATAM Brasil, Pak Jerome Cadier, ujar: "Kita ngembangake panyambungan lan pilihan tujuan kanggo para pelanggan. Sanajan ing taun sing angel kaya taun 2020, kita komitmen kanggo nawakake luwih akeh opsi kanggo lelungan para penumpang kanthi luwih gampang lan gampang. ”

Investasi strategis Qatar Airways ing macem-macem pesawat bermesin kembar hemat bahan bakar, kalebu armada pesawat Airbus A350 sing paling gedhe, bisa terus mabur ing saindenging krisis iki lan nempatake kanthi tepat supaya bisa ngasilake perjalanan internasional sing tetep. Pesawat maskapai anyar sing nyedhiyakake pesawat Airbus A350-1000 sing anyar wis nambah armada A350 dadi 53 kanthi umure rata-rata mung 2.7 taun.

Amarga pengaruh COVID-19 marang panjaluk lelungan, maskapai kasebut nggawe armada Airbus A380 amarga ora bisa dibenerake lingkungan kanggo ngoperasikake pesawat mesin papat gedhe ing pasar saiki. Qatar Airways uga bubar ngluncurake program anyar sing ngidini para penumpang kanthi sukarela ngimbangi emisi karbon sing ana gandhengane karo lelungan nalika pemesanan.

* Tundhuk persetujuan peraturan

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.