24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel India Breaking News News Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

India target target liwat pariwisata golf

india-golf
india-golf
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

India wis nyoba golek irisan sing luwih gedhe ing pasar pariwisata golf sing saya akeh. Sawetara lapangan golf lawas sing megah minangka obyek wisata, lan luwih akeh kursus anyar sing dibangun. Ekspos liyane liwat turnamen golf uga ana.

Peter Walton, Presiden & Kepala Eksekutif IAGTO (Asosiasi Operator Tur Golf Internasional) - Organisasi Pariwisata Golf Global, bebarengan karo Bruce MacPhee, Senior Agronom, lan Mike Orloff, Managing Director of Golf Industrial Central, minangka sawetara lampu utama industri golf global saka 500 delegasi, sing bakal rawuh ing Golf Golf lan Turf India kaping-8 (IGE) 2019. Acara perdagangan industri golf paling gedhe ing Asia Kidul dijadwalake dianakake ing stadion Thyagraj New Delhi tanggal 26-27 April 2019. IGE bali menyang ibukutha sawise edhisi kaping pitu taun kepungkur dianakake ing Bengaluru.

Ngomong nalika diluncurake acara kasebut, Pak Suman Billa (IAS), Sekretaris Bersama Menteri Pariwisata, Pamrentah India, ujar: "Menteri Pariwisata Pamrentah India wis suwe ngidhentifikasi golf minangka panguat pariwisata potensial lan wis njupuk sawetara langkah kalebu kalebu kursus umum kanggo tuwuh lan promosi olahraga ing negara kasebut. Minangka tambahan sambutan, IGE taun iki uga melu ahli turf lan ahli profesional kanthi cara sing amba. Iki penting banget kanggo mesthekake manawa infrastruktur sing paling apik kasedhiya ing negara kasebut, ora mung kanggo nyengkuyung prospek golf, nanging uga olahraga liyane kayata bal-balan, jangkrik, polo lan liya-liyane sing turf kualitas duwe peran kritis kanggo ningkatake standar game atlit. Aku matur nuwun marang kabeh mitra ing sukses IGE sajrone pirang-pirang taun lan ngarepake edhisi 2019. ”

Rishi Narain, tilas medali Emas Game Asia, uga negesake, "Asosiasi Industri Golf wis nemtokake target ngasilake INR 100 crs sajrone limang taun sabanjure liwat pariwisata golf."

IGE 2019 bakal ndeleng udakara 50 peserta pameran domestik lan internasional nampilake produke bebarengan karo konferensi dening penutur terkenal, simulator golf kanggo ngasah katrampilan golf, nyelehake kompetisi golf, nedha awan jaringan, koktail sore, lan nedha bengi. Udakara 37 klub golf saka saindenging negara uga wis negesake partisipasi.

Mrs Deepali Shah Gandhi, Presiden Asosiasi Industri Golf (GIA), promotor IGE, uga ana ing acara kasebut lan ujar: "Atas jenenge GIA, aku arep matur nuwun marang Pak Suman Billa lan liwat Menteri kasebut Pariwisata, Pamrentah India, amarga terus semangat lan dhukungan kanggo IGE, sing saiki wis dadi wajib melu kabeh ekosistem golf ing negara kasebut. IGE nggabungake kabeh mitra utama lan kontributor kanggo olahraga kasebut, amarga upaya sing tanpa kendhat nggawe bintang kaya Anirban Lahiri, Gaganjeet Bhullar, lan Shubhankar Sharma kanggo sawetara jeneng, nggawe jeneng dhewe. GIA seneng banget nampani kabeh delegasi lan tamu manca menyang IGE 2019 lan ngarep-arep bisa entuk wektu sing apik ing pameran kasebut. ”

Badan industri golf utama liyane sing diwakili ing IGE 2019 kalebu Union Golf India (IGU), Asosiasi Golf Wanita India (WGAI), lan Asosiasi Pengawas Golf lan Asosiasi Manajer India (GCSMAI). Acara kasebut uga didhukung dening Incredible! Ndia.

India duwe luwih saka 240 lapangan golf ing negara kasebut lan udakara 150,000 individu main game ing klompok umur. Sajrone limang taun kepungkur, India narik investasi INR 5000.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India