Australia Breaking News Warta Breaking Bahama Warta Breaking Travel Warta Breaking Republik Dominika Warta Breaking Prancis Warta Breaking Polinesia Prancis Yunani Breaking News Warta Breaking Maladewa Mexico Breaking News News Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Turki Breaking News USA Breaking News

11 Tujuan Pantai Paling Apik kanggo Musim Panas 2019

pantai-musim panas
pantai-musim panas
ditulis dening editor

Ora krasa kaya ing njaba, nanging musim panas 2019 wis cedhak. Lan ora ana wektu sing luwih apik tinimbang saiki kanggo ngrencanakake minggat ing pantai musim panas. Sawise kabeh, blanja kanggo villa pantai lan resort ing tujuan pinggir segara bakal nggawe sampeyan luwih apik babagan suhu sing asri nalika musim semi. Ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake 11 tujuan pantai favorit ing taun 2019, kalebu papan plancongan ikon ing sawetara sing asring tiba ing radar.

  1. Cancun, Meksiko

Yen sampeyan ngupaya tujuan sing apik lan endah kanggo istirahat resort lengkap, mula Cancun, Mexico, bisa uga dadi lokasi sing cocog kanggo sampeyan. Cancun wis dadi salah sawijining papan paling populer ing plancongan pantai ing pirang-pirang dekade, lan gampang dingerteni sebabe. Srengenge ing taun kepungkur, pesisir rame, banyu pirus, panganan sing endah, lan suhu sing paling apik ndadekake tujuan sing tepat kanggo plancongan musim panas.

  1. Chania, Kreta

Banyu biru sing bening, sunar srengenge lan plancongan sing apik tenan, Chania, sawijining kutha ing pesisir barat laut Kreta, dadi papan tujuan musim panas sing paling dhuwur, lan 2019 minangka taun sing kudu sampeyan kunjungi. Yen sampeyan lagi golek plancongan, ngulandara, utawa mung srengenge srengenge, Chania duwe tawaran kanggo pengunjung kabeh umur lan kapentingan. Mercusuar lan plabuhan Venesia abad kaping 14 kudu dideleng nalika ngunjungi kutha Yunani sing sejarah.

Chania uga dadi pirang-pirang kapal dhasar sing siyap nggawa para pengunjung tur kanggo nonton penyu lan iwak sing megah uga jet tempur Perang Dunia II sing kecelakaan ing perairan Cretan. Apa wae sing arep ditindakake ing Kreta, sampeyan bakal ngerti manawa pulau paling gedhe ing Yunani, lan Chania khusus, minangka tujuan liburan musim panas sing ideal.

  1. Tahiti, Polinesia Prancis

Tahiti minangka tujuan dhaptar ember, lan sanajan dadi pulau paling gedhe ing Polinesia Prancis, sejatine dadi swarga tropis. Saka laguna biru nganti langit wengi sing kebak lintang, Tahiti minangka tujuan musim panas sing paling apik ing saindenging jagad. Acara budaya asli sing kedadeyan saben taun ing Tahiti nggawe pulau kasebut dadi tujuan sing apik kanggo ngrasakake budaya lan keragaman ing Pasifik Selatan.

  1. Punta Cana, Republik Dominika

Pantai Punta Cana sing pas karo kertu putih mesthi nggawe musim panas 2019 sing kudu dielingi. Yen sampeyan nggoleki liburan sing santai, mewah, lan sunar srengenge, mula Punta Cana minangka papan sing pas kanggo sampeyan. Minangka papan sing asring ditemokake ing antarane pantai paling apik ing planet iki uga resort mewah sing menang. Sawetara kegiatan sing kasedhiya ing kutha plancongan pesisir kalebu selancar angin, selam scuba, kayak, boat boat, blanja lan liya-liyane. Wilayah segara ing sekitar kutha kasebut diumumake dadi taman laut ing taun 2012, dadi papan sing sampurna kanggo ndeleng segara ing sangisore permukaan segara.

  1. Florida, USA

Florida duwe sawetara pantai sing paling apik ing jagad iki kanthi pasir ireng, putih, lan alam sing dicampur ing banyu biru sing bening. Negara bagian kidul ing AS iki, uga nawakake pulau pribadi sing terpencil supaya para pengunjung santai lan nikmati, yen dheweke pengin uwal saka kabeh tekanan urip. Cuaca cocog banget ing kabeh musim, nanging musim panas yaiku nalika Florida urip sejatine kanggo warga lan wisatawan. Sampeyan ora prelu lelungan nganti adoh ing saindenging jagad kanggo nggayuh swarga tropis.

  1. Pantai Emas, Australia

Gold Coast Australia minangka salah sawijining tujuan pantai sing paling apik ing saindenging jagad. Yen sampeyan nggoleki dina sing kebak srengenge, pasir, lan hiburan kelas donya, mula Gold Coast kudu ana ing ndhuwur dhaptar tujuan musim panas. Amarga game Commonwealth Gold Coast taun kepungkur, kutha kasebut dadi papan sing luwih sampurna kanggo dikunjungi amarga pembangunan ing wilayah kasebut cepet banget. Pub lan restoran cocog kanggo ndeleng srengenge surup lan pesta karo warga sawise dina suwene srengenge lan segara.

  1. Marmaris, Turki

Marmaris dikenal mung duwe sawetara prekara wiwit saka pantai, nganti wedhi sing dawa putih, dadi tujuan musim panas sing apik ing taun 2019. Lembah Marmaris ing Pegunungan Hutan lan banyu biru biru minangka hotspot kanggo olahraga banyu, utamane nyilem lan pelayaran.

Blanja ing Marmaris minangka petualangan dhewe. Pusat kutha duwe toko ing toko kanggo nemokake apa wae sing dikarepake. Turki mesthi dadi tujuan blanja sing kondhang ing Eropa, lan Marmaris urip kaya ngono.

Kajaba iku, Marmaris nawakake sejarah sing ora bisa dipungkiri. Gua Nimera lan kastil Marmaris minangka sisa-sisa budaya Turki kuno, salah sawijine artefak sing ditinggalake sawise gempa taun 1957 sing meh kabeh ngrusak kutha kasebut. Kehidupan wengi ing Marmaris uga minangka salah sawijining sing paling rame ing saindenging Turki, kanthi akeh bolongan banyu lan papan musik langsung kanggo ngrampungake dina plancongan lan tamasya.

  1. Seychelles, Afrika Wétan

Yen sampeyan seneng santai kanthi pemandangan wedhi lan segara sing ora bisa diganggu, Seychelles minangka papan sing cocog kanggo diarani omah musim panas iki. Dumunung ing perairan sing anget lan bening kristal ing Samodra India, kepulauan 115 pulo iki mesthi bakal napas.

Samodra cocog kanggo nyilem uga nglangi lan snorkeling kanggo mirsani jinis iwak lan karang sing ora kaetung sing tuwuh ing sangisore segara. Lan sing ana ing klompok sampeyan sing ora seneng karo segara bakal seneng mlaku-mlaku ing alas sing cedhak. Cuaca sing ideal lan pemandangan sing ora bisa dikalahake mung sawetara sebab kenapa Seychelles dadi tujuan dhaptar ember sajrone puluhan taun. Priksa lokal iki saka dhaptar sampeyan musim panas iki.

  1. Bahama, Karibia

Bahama minangka papan sing apik banget kanggo sapa wae sing seneng santai lan ngaso ing pantai emas sing asri - lan sapa ora? Pulo sing tenang iki, misuwur kanthi getaran santai, ing ngendi para pecinta pantai saka saindenging jagad bali saben taun kanthi getaran pulau sing nyenengake. Urip segara ing kene uga luar biasa, dadi tujuan sing ideal kanggo snorkeling, nyilem lan petualangan ing jero banyu liyane.

  1. Côte D'Azur, Prancis

Côte D'Azur, Prancis, minangka salah sawijining papan liburan musim panas paling apik ing Eropa. Apa iku sawijining pamrentahan Monte Carlo sing misuwur banget utawa kutha resor sing sampurna ing Cannes, pesisir emas sing dawa nggawe sampeyan rumangsa yen sampeyan adoh saka taun-taun saka rame-rame kutha-kutha Eropa. Sampeyan mesthi seneng sayah ing pinggir pantai lan nonton wong-wong ayu sing manggon ing kana.

  1. Maladewa, Asia Kidul

Nusantara Maldives pancen minangka salah sawijining permata mahkota ing samodra India. Dumadi saka luwih saka 1,000 pulau karang lan 26 atoll, iku papan sing sampurna kanggo santai lan santai kabeh ing sangisore wit kurma. Nanging, Maladewa uga misuwur kanthi petualangan paling gedhe ing saindenging jagad, kalebu snorkeling, nyilem, surfing lan liya-liyane. Pulo kasebut cocog kanggo uwal saka tekanan urip saben dinane lan nyelehake sampeyan ing lingkungan alam. Ing kene, sampeyan mung bisa lungguh lan santai nalika ndeleng jagad iki liwat.

Nindakake plancongan pantai nalika musim panas iki pancen ora angel nanging milih papan sing sampurna bisa uga angel. Pilih salah siji saka 11 tujuan ing ndhuwur, lan sampeyan bakal nggawe musim panas 2019 sing kudu dielingi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.