Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Israel Breaking News News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Hotel butik anyar bakal dibukak ing tengah Yerusalem ing taun 2022

0a1a-149
0a1a-149
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Fattal Hotels ngumumake rencana hotel butik anyar ing ibukutha Israel: Alliance House.

Hotel kasebut, sing dijadwalake bakal dibuka ing taun 2022, bakal dibangun ing Pasar Mahane Yehuda minangka bagean saka senyawa 8 hektar sing jejer karo pasar lan ing jejere rantai NYX Jerusalem Hotel (sing uga bakal dibukak ing taun 2022) kanthi investasi saka NIS 100 yuta. Hotel kasebut gabung karo merek gaya urip NYX ing Israel lan saindenging jagad.

Komplek kasebut bakal nggabungake telung hotel, bangunan omah, ruang kerja bareng lan halaman njero, sing desaine bakal nggabungake biyen lan mbesuk kanthi njaga keaslian unik Pasar Mahaneh Yehuda. Minangka bagean saka proyek kasebut, 600 papan parkir umum bakal dilebokake kanggo kepentingan pasar lan pengunjung ing wilayah kasebut.

Hotel sing dirancang dening arsitek Ari Shaltiel, bakal nggabungake gaya antik lan modern, sing alami cocog karo lanskap Yerusalem sing unik lan unik. Hotel kasebut diarepake duwe 90 kamar mewah sing bakal dibangun ing bangunan bersejarah sing unik, ditambah karo lantai modern sing bakal dibangun liwat bangunan sing wis ana. Hotel kasebut bakal kalebu restoran ing teras sing apik ing tengah bangunan utama.

Asaf Fattal, Direktur bisnis rantai kasebut lan mbukak hotel anyar, ujar: "Ing taun-taun pungkasan, kita wis nggolek lokasi tambahan kanggo hotel anyar, sing apik banget kanggo turis lan Israel. Kita yakin manawa Hotel Beit Alliance bakal menehi tanggepan sing cocog lan bakal dadi bagean penting ing pembangunan lan kemakmuran kutha Yerusalem lan Pusat Yerusalem khusus lan kita bangga bisa dadi bagean saka pembangunan iki. Kita ora mangu manawa lokasi hotel ing tengah pasar Mahane Yehuda sing warna-warni bakal narik kawigaten para pamirsa sing unik lan maneka warna, sing kepengin dadi pengalaman butik sing asli lan apik sing bisa ngubungake jagad biyen lan mbesuk, kuna lan modern - kabeh ana ing jarak sing bisa ditemokake. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov