24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Industri Rapat News tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Para ahli ICAO setuju karo langkah-langkah global tumrap penerbangan berkelanjutan

0a1a-159
0a1a-159
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Langkah global kanggo ngatasi dampak lingkungan penerbangan disepakati ing rapat rong atus seket ahli Komite ICAO babagan Perlindungan Lingkungan Penerbangan (CAEP), sing rampung minggu kepungkur.

Rapat kasebut dibukak dening Dr. Olumuyiwa Benard Aliu, Presiden Dewan ICAO, ngakoni manawa "Sajrone 35 taun wiwit CAEP didegake, ruang lingkup kerja lan bidang teknis sing nutupi wis akeh. Nanging, sanajan ana tantangan monumental sadurunge, CAEP tetep dadi conto kerja sama internasional sing luar biasa. "

Asil utama rapat kasebut kalebu:

Standar Mesin Pesawat

• Tingkat ketegangan anyar sing bakal matesi emisi Partikulasi Non-volatil (nvPM) saka mesin pesawat disepakati. Standar ICAO diramalake supaya bisa ngarahake teknologi kanggo ngatasi prakara partikel non-volatil, sing ing jangka panjang bakal nyuda dampak lingkungan lan kesehatan sing potensial.

• Kanthi standar anyar iki, ICAO wis ngrampungake kabeh standar lingkungan utama kanggo sertifikasi pesawat lan mesin, yaiku kanggo swara, kualitas udara lokal (NOx, HC, CO, nvPM) lan perubahan iklim (CO2), dadi industri penerbangan mung sektor kanthi syarat sertifikasi wajib lingkungan ing level global kanggo operasi peralatan. Sawise ditrapake, kabeh pesawat anyar kudu disertifikasi karo standar ICAO sadurunge dioperasikake.

• Rapat kasebut uga nyedhiyakake target teknologi anyar kanggo sektor kasebut, kalebu perbaikan gangguan pesawat nganti 15.5 dB ing sangisore watesan Bab 14 kanggo pesawat lorong tunggal ing taun 2027, emisi NOx nganti 54 persen dibandingkan karo ICP ICAO NOx paling anyar lan efisiensi bahan bakar nganti 1.3 persen saben taun bisa diarepake kanggo pesawat anyar sing mlebu produksi.

Skema Offsetting lan Reduksi Karbon kanggo Penerbangan Internasional (CORSIA)

• Kesepakatan digawe kanthi cara kanggo ngetung lan nuntut bathi sing dipikolehi saka panggunaan bahan bakar penerbangan berkelanjutan ing konteks CORSIA. Iki penting kanggo nyuda persyaratan offsetting maskapai.

• Perjanjian kasebut nyakup nilai gawan lan metodologi kanggo ngetung nilai nyata sing dibutuhake kanggo ngetung siklus urip emisi keuntungan emisi saka macem-macem bahan baku. CAEP uga wis setuju karo persyaratan kanggo Skema Sertifikasi Keberlanjutan (SCS) lan proses kanggo ngevaluasi lan nyaranake dhaptar SCS sing layak, sing bakal nandhakake bahan bakar tumrap kriteria keberlanjutan CORSIA. Paket perjanjian iki nyedhiyakake kajelasan sing dibutuhake kanggo sektor energi kanggo miwiti produksi bahan bakar berkelanjutan kanggo penerbangan, lan minangka langkah penting kanggo implementasi CORSIA.

• Kajaba iku, CAEP wis menehi rekomendasi kanggo aturan lan prosedur kanggo Badan Penasihat Teknis Dewan ICAO (TAB), sing bakal ngevaluasi kelayakan unit emisi sing digunakake ing CORSIA. Kesepakatan liyane yaiku nganyari teknis Manual Teknis Lingkungan ing CORSIA, sing njlentrehake tumindak sing disaranake dening Negara-negara lan maskapai penerbangan kanggo ngawasi, nglaporake lan verifikasi emisi CO2 ing CORSIA.

Tren Lingkungan lan Outlook

• Rapat kasebut setuju karo tren lingkungan ICAO sing dianyari kanggo gangguan, kualitas udara lokal (NOx lan nvPM) lan iklim global (CO2), sing bakal dadi dhasar pertimbangan kabijakan lingkungan ICAO ing Majelis ICAO sabanjure, ing wulan September 2019.

• Publikasi penting uga dikembangake minangka bagean saka koleksi toolkit eko-bandara ICAO ing bidang energi terbarukan, manajemen sampah, manajemen lingkungan, lan desain eko bangunan bandara.

• Babagan adaptasi perubahan iklim, Laporan Sintesis disetujoni kanggo diterbitake, menehi informasi penting babagan dampak risiko iklim lan opsi tahan kanggo sektor kasebut.

• Loro laporan penting liyane sing disepakati: siji babagan negara umur pungkasan lan daur ulang; lan liyane kanggo navigasi adhedhasar kinerja lan keterlibatan komunitas.

• Rapat kasebut luwih sarujuk karo asil pambiji efek positif saka perbaikan operasional. Pambiji kasebut nuduhake manawa implementasine langkah-langkah kasebut, miturut rencana global ICAO, tabungan bahan bakar antara 167 nganti 307 kg per penerbangan bisa dipikolehi ing taun 2025. Iki cocog karo pangurangan 26.2 dadi 48.2 Mt. CO2. Rapat kasebut disepakati babagan publikasi kertas putih "State of the Science 2019: Workshop Impact Noise Aviation".

• CAEP uga nganggep kemajuan sing wis diraih tumuju operasi transportasi supersonik, lan sarujuk yen kudu ditindakake panelitian eksplorasi.

• CAEP uga bakal mbiji cara sertifikasi teknologi anyar liyane kayata pesawat hibrida lan listrik minangka bagean saka pakaryan mbesuke.

Amarga CAEP minangka badan teknis Dewan ICAO, kabeh rekomendasi teknis sing disarujuki dening CAEP ing ndhuwur, bakal dianggep Dewan kanggo disetujoni pungkasan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov