24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Antigua & Barbuda Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

American Airlines nerusake layanan Miami-Antigua

0a1a-165
0a1a-165
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Menteri Pariwisata lan Investasi Antigua lan Barbuda bebarengan karo Otoritas Pariwisata negara kasebut wis ngumumake maneh layanan dening American Airlines menyang lan saka Miami sawise pesawat dhasar penerbangan pamrentah sing nggunakake pesawat 737 Max 8. Layanan giliran Miami lan New York maskapai iki bakal mbukak sesuk tanggal 15 Maret kanthi pesawat 737/800 jam 1:11 sore menyang New York lan 3:05 sore menyang Miami.

Antigua lan Menteri Pariwisata & Investasi Barbuda, Hon. Charles 'Max' Fernandez, nyathet manawa iki warta apik kanggo pejabat pariwisata lokal lan hotel hotel. "Kita matur nuwun marang para pengunjung amarga sabar lan pangerten nalika kerja bareng karo pejabat penerbangan sipil lokal lan kantor American Airlines lokal, kanggo mesthekake manawa sing saiki ana ing Antigua lan Barbuda diwenehi rute alternatif supaya bisa bali menyang negara asal kanthi nyaman sawise liburan , ”Tandhane Fernandez.

Sajrone gangguan layanan ing American Airlines, pejabat pariwisata nindakake diskusi karo operasi American Airlines lokal bebarengan karo Caribbean Airlines, Seaborne lan LIAT kanggo mriksa kabeh opsi kanggo nggampangake rerouting penumpang liwat Puerto Rico, Jamaika, lan St. Kitts.

Menteri Pariwisata lan Investasi Antigua lan Barbuda bebarengan karo Otoritas Pariwisata Antigua lan Barbuda tetep setya karo keamanan para pengunjung sing lelungan menyang tujuan kasebut. Nerusake layanan menyang gateway penting ing negara kasebut penting banget kanggo terus ningkatake pendhudhuke udhara AS, sing dialami Antigua lan Barbuda sajrone rong wulan pertama taun 2019.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov