24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Samoa Breaking News Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Warta Breaking Samoa transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Samoa mbatalake Perjanjian Langit Terbuka karo AS

Kesepakatan-Cancels-Multi-Nation-Open-Skies-920x480 Samoa
Kesepakatan-Cancels-Multi-Nation-Open-Skies-920x480 Samoa
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pamrentah Samoa wis mbatalake perjanjian langit terbuka multi-negara sing bakal efektif wiwit Juli. Departemen Perhubungan AS wis ngandhani maskapai penerbangan AS sing nyekel sertifikat otoritas kanggo ngawula Samoa ing langit terbuka kemul.

Miturut laporan, Talofa Airways Limited sing berbasis ing Samoa wis njaluk persetujuan 'pengecualian darurat' saka USDOT, supaya operator bisa beroperasi ing njaba Amerika Samoa amarga pamrentah Samoa ngrencanakake mundur tanggal 9 Maretth saka Perjanjian Multilateral babagan Liberalisasi Transportasi Udara Internasional (MALIAT). Amerika Serikat lan Samoa kalorone pihak ing perjanjian iki.

Agensi federal nerbitake kabar nasional sing negesake yen tanggal 9 Maret pamrentah Samoa mundur minangka partai saka MALIAT, mungkasi perjanjian langit terbuka karo AS. AS dikabari babagan hal kasebut liwat saluran diplomatik tanggal 9 Maret 2018. Brian J. Hedberg, direktur Kantor Penerbangan Internasional USDOT ujar manawa penarikan kasebut wiwit efektif tanggal 9 Maret 2019, setaun mengko. Hedberg ujar manawa operator AS wis diwenehi notifikasi manawa sertifikat kasebut ora bakal ditrapake maneh 120 dina wiwit tanggal diterbitake notifikasi kasebut. "USDOT ngundang operator AS kanggo ngajokake aplikasi supaya ora bebrayan miturut ukum federal kanggo nyedhiyakake transportasi udara asing sing dijadwalake menyang Samoa kanthi dhasar kesopanan lan timbal balik."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.