Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Warta Fashion News wong Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK

Nomer penumpang sing tekan landhesan Heathrow ing London Fashion Week

0a1a-169
0a1a-169
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Heathrow nampani 5.48 yuta penumpang sajrone 28 dina, ngamanake 28 wulan berturut-turut bandara iki kanggo tuwuh penumpang (+ 1.7% vs Februari 2018). Asil Februari wis ditambah dening Minggu Fashion London sing nampilake luwih saka 100 bisnis sing dipimpin fashion sing nyebabake kreativitas lan inovasi karo pengunjung saka 49 negara.

Amerika Utara lan Afrika minangka tujuan sing paling populer lan tampil paling apik, masing-masing munggah 8.4% lan 8.8%. Penerbangan Delta lan Virgin tambahan menyang lan saka New York, ibukutha mode liyane ing donya, uga mbantu kenaikan kasebut.

Heathrow nindakake kargo paling apik dibandhingake karo hub utama Eropa liyane. Luwih saka 128,000 ton metrik muatan, padha karo kira-kira 62.7 yuta majalah Vogue, lelungan liwat Heathrow nalika arep menyang tujuan global. Tambah pesawat sing lelungan menyang Amerika Latin mbantu nggawe pasar muatan paling apik - nganti 17.5% ing asil Februari 2018 - kanthi akeh barang sing ditumpaki sikil penumpang.

Luwih saka 20,000 tanggapan sing ditampa nalika konsultasi Heathrow Airspace 8-minggu lan Operasi Masa Depan sing diluncurake ing wulan Januari. Konsultasi, sing nutup 4 Maret, menehi komunitas lokal kesempatan kanggo mbiyantu ngrancang rencana bandara kanggo ruang udara mbesuk - kanggo rong landasan pacu sing ana uga minangka bagean saka usulan ekspansi.

Heathrow ngumumake kesepakatan penting amarga biaya bandara. Pangaturan anyar sing bakal nambah pamrentahan saiki nganti 2021, kalebu insentif kanggo maskapai kanggo nambah nomer penumpang, nuduhake fase anyar kerjasama bandara lan maskapai penerbangan sing ndhukung pertumbuhan ing Heathrow.

Bandara kasebut nyambut gawe karo Stacey Dooley MBE lan lima siswa sing kepengin banget saka saindenging Inggris kanggo pengalaman kerja ing bidang kalebu teknik, layanan penumpang, konstruksi lan keamanan seri BBC sing diarani 'The Nine to Five with Stacey Dooley'. Acara kasebut diluncurake ing BBC iPlayer. Luwih saka 5,600 wong enom, wong tuwa lan guru njaluk saran karir saka 81 perusahaan ing Pameran Pekerjaan lan Karir Heathrow tahunan.

British Airways ngrayakake 100 taun kanthi desain livery klasik BOAC sing suwene suwene wulan.
CEO Heathrow John Holland-Kaye ujar:

"Heathrow minangka gerbang Inggris kanggo jagad iki lan kita bangga bisa nampani bakat global sing paling apik liwat lawang ngarep kanggo acara kayata London Fashion Week. Nalika Inggris siyap-siyap metu saka UE, lawang bakal tetep mbukak kanthi nyambungake talenta sing paling inovatif lan kreatif ing saindenging jagad. Saiki wis ngrampungake salah sawijining konsultasi paling gedhe nganti saiki, ekspansi tetep dilacak kanggo ningkatake pertumbuhan luwih akeh kanggo kabeh Inggris lan generasi mbesuke. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov