24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Malawi News Breaking Mozambik News Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan Warta Pecah Zimbabwe

Siklon Tropis Sing Mbebayani nyebar musibah ing Mozambik, Malawi lan Zimbabwe

baira
baira
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Mozambik lan Malawi kena Badai tropis Idai sing mateni luwih saka satus wong. Badai kasebut tiba ing tengah Mozambik, Kamis wengi.

Siklon Tropis Idai nyelehake 1.5 yuta ing Mozambik lan Malawi, amarga PBB menehi respon.

Udan deres lan angin nganti udakara 200 km sak jam tekan Beira, kutha pesisir utama. Beira, kutha pelabuhan tengah Mozambik minangka pengalaman kanggo wong sing seneng lelungan. Dununge dununge ing tutuk Rio Púnguè lan mesthi dadi pusat dagang sing apik kanggo negara-negara sing ndhelik landhesan kayata Botswana lan Zimbabwe.

Paling ora patang provinsi ing Zimbabwe bakal kena pengaruh negatif dening a siklon tropis samesthine tekan ing dina Minggu.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.