24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Cruising News Warta Breaking Peru Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Kutha Inca nampani kapal pesiar paling gedhe

peru-kapal pesiar
peru-kapal pesiar
ditulis dening editor

Karya modernisasi terus ngasilake pengaruh positif ing industri pariwisata Inca, lan iki kalebu pelayaran.

Kutha wisata Paracas ing Peru nyambut kapal pesiar paling gedhe ing sejarah metropolis ing Pelabuhan San Martin. Iki nggawa luwih saka 3,900 penumpang ing Royal Princess sing dawane 330 meter.

"Angka iki bakal menehi pengaruh sing signifikan marang industri pariwisata lokal," ujare Terminal Portuario Paracas (Terminal Pelabuhan Paracas —TPP). Perusahaan iki sing tanggung jawab modernisasi wilayah pelabuhan.

 

Sajrone musim panas (Desember-Maret), 10 pelayaran mewah saka garis kelas internasional ngonfirmasi Paracas minangka tujuane. Kapal pesiar ing wilayah kasebut wis tikel kaping loro wiwit taun 2016.

Kajaba iku, TPP negesake bakal terus promosi dockings pelayaran lan ningkatake bisnis pariwisata ing zona kasebut.

Paracas diprakirake bisa narik paling ora 850,000 pengunjung ing taun 2019.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.