24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel budaya Kabar Breaking Malaysia rapat Warta Breaking Nepal News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Jarak Cepet, Pengalaman Plancongan & Urip Gampang yaiku pesen Nepal menyang Malaysia

1
1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Nepal sukses melu edisi paling anyar MATTA Fair sing dianakake ing Putra World Trade Center (PWTC) ing Kuala Lumpur saka tanggal 15-17 Maret 2019. Pameran iki dipimpin dening Dewan Pariwisata Nepal kanthi koordinasi karo 8 perusahaan saka pariwisata sektor swasta industri Nepal. Pameran kasebut nyedhiyakake platform sing cocog kanggo promosi Nepal minangka "tujuan liburan sing eksotis kanggo pengalaman seumur hidup" ing antarane konsumen pasar Malaysia, kanthi komunikasi anyar babagan Nepal minangka tujuan saka NTB lan nawakake paket tur sing apik lan khusus saka pihak swasta sektor.

Pavilion Nepal minangka gabungan saka tradhisi lan fasad modern kanthi arsitektur stupa kayu minangka sorotan utama sing dihiasi karo replika dekoratif Taleju Bell ing sisih kiwa, lan tata letak foto-foto warna-warni sing ora apik sing nampilake produk pariwisata ing sisih mburi tembok Barang-barang promosi kalebu brosur, poster, lan souvenir disebar saka Pavilion Nepal, lan visual sing nuduhake produk pariwisata Nepal dimainake supaya para wisatawan bisa ndeleng pengalaman Nepal.

Pengunjung kalebu calon wisatawan saka Malaysia, operator tur Malaysia lan internasional lan Non-Resident Nepalis sing adhedhasar ing Malaysia. Enquiries saka pengunjung beda-beda saka papan sing paling apik sing bisa dikunjungi ing Nepal nganti musim sing paling apik, kemungkinan trekking / hiking, visa, akses, layanan halal lan liya-liyane. Nepal Pavilion uga dikunjungi dening Duta Besar Nepal menyang Malaysia Pak Udaya Raj Pandey lan liyane pejabat saka Kedutaan Besar, sing sesambungan karo peserta.

Peserta sektor swasta ngucapake kepuasan karo hubungan sing digawe karo calon pelanggan ing acara B to C mega. "Pendekatan promosi sing terintegrasi lan wis direncanakake kudu ditindakake supaya nggunakake platform sing paling apik, amarga prospek pariwisata berkualitas saka Malaysia pancen dhuwur," ujare salah sawijining perwakilan saka sektor swasta. Warga Malaysia minangka turis sing tanggung jawab sing ora mikir mbuwang kualitas lan uga pengin dadi apik Nepal kaya pengalaman lan interaksi sadurunge, kaya sektor swasta sing melu. Komunikasi babagan akses gampang menyang Nepal lan paket sing digawe khusus kanthi layanan sing sampurna penting kanggo menehi inspirasi marang para pelancong Malaysia sing sadar kualitas kanggo ngunjungi Nepal.

Tekane turis saka pasar jangka pendek sing regane dhuwur iki saya suwe saya suwe saya suwe saya tambah kanthi konektivitas ing sektor Kathmandu-Kuala Lumpur. Minangka statistik saka Departemen Imigrasi, jumlah kedatangan turis saka Malaysia mundhak saka 18,284 dadi 22,770, mundhak 24.5 persen wiwit 2017 nganti 2018. Udakara 1.94 persen saka total tekane turis ing Nepal ing taun 2018 yaiku saka Malaysia. Rong wulan kaping pisanan ing taun 2019 uga katon akeh tekane turis Malaysia. Kanthi angka pariwisata njaba Malaysia sing diramal tekan luwih saka 14 yuta ing taun 2021, pasar kasebut katon janjeni ing saben aspek. Penerbangan antara Kathmandu lan Kuala Lumpur ditindakake Nepal Airlines, Himalaya Airlines, Malaysia Airlines, lan Malindo Air.

MATTA Fair minangka extravaganza utama Malaysia sing nyedhiyakake ekspos global lan kesempatan bisnis kanggo nggayuh para preinan ing negara kasebut. Pameran MATTA ngrebut total 29 ewu meter persegi sing kasusun saka Halls 1 nganti 5, 1 M lan Linkway, ing endi Pavilion Nepal ana ing Hall 1 cedhak tujuan Asia Tenggara liyane kaya Thailand, Korea, lan Jepang. Pameran kasebut nyedhiyakake penawaran eksklusif lan pilihan perjalanan para pengunjung.

Luwih saka 100 ewu wong saka Malaysia, negara-negara ASEAN, lan negara-negara liyane ngunjungi pameran sing dipamerake luwih saka 270 peserta pameran sing kalebu maskapai penerbangan, hotel, apartemen layanan, operator rel, penyewaan mobil, perusahaan pesenan online, kertu kredit / perusahaan, agen perjalanan bisnis, charter udara, bandara lan liya-liyane wis disedhiyakake liwat acara iki, ing industri jasa bisnis. Acara kasebut kalebu pagelaran budaya pribumi langsung, pagelaran budaya multi-nasional sing nyata, kontes para pembeli, lan kontes / penebusan liyane. Penyelenggara acara kasebut yaiku Asosiasi Tur & Pariwisata Malaysia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.