Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah News Warta Pecah Arab Saudi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Hotel Shaza mlebu Mysk pisanan ing Arab Saudi

0a1a-184
0a1a-184
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Shaza Hotels, anggota Global Hotel Alliance, wis mlebu perjanjian manajemen karo Syekh Sultan Al Harthi kanggo ngoperasikake Mysk Jeddah - properti pertama merek Mysk ing KSA. Dumunung ing dalan Heraa, cedhak karo Jeddah Corniche, hotel bintang papat kasebut diarepake bakal mbukak ing taun 2021. Klebu fasilitase yaiku restoran, kafe, ruang rapat, klub bocah, pusat kebugaran lan kolam renang ing ndhuwur.

Syekh Sultan Al Harthi ujar: "Kanggo ndhukung inisiatif pariwisata kanggo Saudi Vision 2030, kita mutusake mlebu sektor pariwisata lan nggawe hotel kelas atas ing lokasi utama ing Provinsi Jeddah. Kita wis milih Hotel Shaza kanggo ngoperasikake merek Mysk by Shaza amarga kita kepengin nggawa merek anyar lan anyar ing pasar Saudi. Hotel iki bakal dadi siji ing Karajan.

Simon Coombs, Presiden lan CEO Shaza Hotels, komentar: "lanskap pariwisata ing KSA ganti kanthi cepet amarga macem-macem inisiatif pamrentah digawe kanggo nambah jumlah wong sing teka ing negara kasebut. Tujuan anyar digawe lan generasi hotel anyar mlebu Arab Saudi. Mysk Jeddah minangka salah sawijine, kanggo nyukupi kebutuhan sektor pariwisata Saudi sing berkembang ing ngendi para tamu sing ngati-ati golek pengalaman sing luwih pribadi selaras karo gaya urip. Kita matur nuwun sanget marang Syekh Sultan Al Harthi amarga wis masrahake manajemen manajemen Mysk Jeddah lan kita yakin manawa Mysk iki bakal dadi alamat sing digoleki anyar ing Jeddah ”.

Mysk Jeddah minangka properti kaping pitu ing merek, sing pertama dadi Mysk sing menang dening Shaza Al Mouj ing Muscat, lan hotel sabanjure sing bakal dibukak yaiku telung retret Mysk sing dadi bagean Kumpulan Sharjah kaya sing diumumake bubar ing ITB ing Berlin. Kajaba iku, ana rong properti Mysk liyane sing lagi dikembangake ing Palm Jumeirah ing Dubai lan Kuwait sing dijadwalake dibukak saben Q4 2019 lan 2020. Sawise menang ing Konferensi Investasi Hotel Arab Saudi (SHIC), Mysk entuk perhatian saka komunitas investasi ing KSA lan macem-macem kesempatan liyane lagi dirembug ing Jeddah, Madinah, Riyadh lan Al Khobar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov