24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Oman Breaking News tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK

Oman Air munggah ing papan pisanan ing salah sawijining taun paling ijo Heathrow

0a1a1-7
0a1a1-7
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Oman Air entuk posisi pertama ing meja liga Heathrow "Fly Quiet and Green" paling anyar, amarga panggunaan 'Continuous Decent Approach' sing mbantu nyuda pembakaran bahan bakar lan nyuda swara nalika teka pesawat. Prestasi kasebut adhedhasar langkah-langkah sing digawe ing kuartal sadurunge (Q3) sing nyumurupi Oman Air meluncur 26 titik sawise ngilangi pesawat sing luwih lawas lan ngganti 787 Dreamliners sing paling sepi lan ijo. Dandan drastis Oman Air nuduhake teknologi pengaruh sing bisa ana ing kinerja lingkungan maskapai lan pentinge liga "Fly Quiet and Green" - sing pertama ing Inggris nganjurake tumindak berkelanjutan.

Tabel liga Heathrow "Fly Quiet and Green" paling anyar nerbitake 50 maskapai paling sibuk ing Heathrow kanthi pitung metrik swara lan emisi wiwit Oktober nganti Desember 2018. Asile nuduhake maskapai Heathrow duwe komitmen sing jelas kanggo modernisasi armada lan makarya kanggo nggunakake teknik sing bakal mbantu nyuda pengaruh bandara ing komunitas lokal. Saliyane rangking umum iki, Heathrow nyengkuyung teknologi anyar liwat insentif rega lingkungan, sing nyuda biaya pendaratan kanggo maskapai sing ngoperasikake pesawat paling ijo lan paling sepi ing bandara kita. Pelaku lingkungan paling apik kayata Dreamliners Boeing 787 lan Airbus A350 saiki nggawe sepuluh prapuluh pesawat ing Heathrow.

Maskapai penerbangan liyane ing peringkat paling dhuwur ing Liga kalebu British Airways (armada jarak tempuh), sing munggah ing urutan nomer loro amarga ketepatan waktune sing luwih apik nguntungake komunitas lokal uga penumpang. SAS nyelehake nomer telu, munggah ing telung papan ing tabel paling anyar amarga ana neo A320 menyang armadane. Icelandair entuk maskapai sing paling apik, nambah 40 papan sing nggumunake kanggo entuk posisi kaping 11. Maskapai kasebut wis ngupayakake ngapikake panggunaan Approach Decent Approach, nalika tetep nyedhaki jalur penerbangan sing wis ditemtokake kanggo pilot, sing mbantu penyediaan wektu sing bisa diprediksi kanggo komunitas lokal.

Warta iki diwiwiti sawise rampung konsultasi Heathrow Airspace wolung minggu lan Operasi Masa Depan sajrone warga lokal diwenehi kesempatan kanggo nuduhake pandangan babagan desain ruang angkasa ing bandara - kanggo loro landasan pacu sing ana uga minangka bagean saka usulan ekspansi. Konsultasi Heathrow minangka bagean saka langkah nasional kanggo modernisasi ruang udara negara kasebut kanggo pertama kaline wiwit taun 1960-an, sing bisa nambah ketepatan wektu kanggo penumpang kanthi nyuda kebutuhan kanggo tumpukan rutin uga menehi wektu istirahat sing dijamin kanggo komunitas lokal bandara lan nyuda emisi pesawat.

Matt Gorman, Direktur Keberlanjutan Heathrow, ujar:

"Nalika siyap kanggo nggedhekake bandara, kita nggarap maskapai kanggo nyengkuyung kompetisi sengit kanggo papan ndhuwur meja liga 'Fly Quiet and Green' lan apik banget yen bisa ndeleng maskapai liyane sing ngupayakake posisi tiang. Nalika maskapai modernisasi armada, kita uga bakal melu komunitas lokal kanggo modernisasi ruang udara Inggris, supaya pesawat bisa nggunakake langit ing saubenge kanthi luwih efisien, nambah ketepatan wektu lan nyuda emisi lan gangguan ing mbesuk. "

Abdul Aziz Al Raisi, Chief Executive Officer, Oman Air ujar:

"Kita ngetutake tabel liga Quiet lan Green Heathrow sing erat banget lan kepenak banget ndeleng Oman Air pangkat kaping pisanan ing kuartal kaping papat 2018. Pindhah menyang Boeing 787 Dreamliner sing luwih sepi lan luwih efisien wis menehi pengaruh positif lan nuduhake komitmen kanggo operasi pesawat sing paling ramah lingkungan ing jaringan internasional sing saya akeh. Iki pancen wayahe bangga ndeleng upaya kita sing diakoni dening salah sawijining bandara paling misuwur ing donya. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov