24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News Oman Breaking News wong Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Swiss-Belhotel International nunjuk General Manager anyar kanggo Swiss-Belinn Muscat

0a1-1
0a1-1
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Swiss-Belhotel International wis milih Paul Uglesic dadi General Manager Swiss-Belinn Muscat ing Oman. Paul duwe pengalaman luar biasa sepuluh taun ing industri perhotelan sing makarya karo sawetara merek terkenal ing saindenging jagad.

Nalika ngumumake pengumuman kasebut, Laurent A. Voivenel, Wakil Presiden Senior, Operasi lan Pembangunan kanggo Timur Tengah, Afrika lan India, Swiss-Belhotel International, ujar, "Kita seneng banget nampani Paul Uglesic kanggo memimpin tim ing Swiss-Belinn Muscat ing Oman. Paul duwe dasawarsa ilmu lan pangerten sing kuat babagan sektor perhotelan uga keahlian pra-pembukaan sing ditargetake kanggo nggayuh keunggulan operasional lan kepuasan tamu. Kita yakin ing sangisore kepemimpinan properti mewah iki, yaiku ing tahap maju, bakal nyedhiyakake fasilitas luar biasa ing kategori bintang 3. "

Paul miwiti karir eksekutif ing industri ing Radisson Blu Resort & Spa ing Kroasia ing taun 2009. Ing 2015, Paul pindhah menyang Dubai lan njupuk peran Asisten Manajer Eksekutif ing Radisson Blu Hotel Dubai Deira Creek lan nindakake peran tugas minangka akting General Manager ing Radisson Blu Hotel ing Downtown Dubai. Pengeposan sing paling anyar yaiku ing Park Inn dening Radisson Dubai Motor City minangka General Manager pambuka.

Nalika gabung karo Swiss-Belinn Muscat Paul ujar, "Aku bangga bisa njupuk jabatan kasebut ing Muskat Swiss-Belinn ing Oman. Iki minangka petualangan sing nyenengake kanggo saya amarga Swiss-Belhotel International minangka merek sing cocog kanggo digunakake. Bebarengan karo tim, aku ngarep-arep bakal ngluncurake hotel kasebut lan dipanggonke dadi alamat sing disenengi kanggo para wisatawan regional lan internasional.

Paul nduweni gelar sarjana ekonomi saka Universitas Adelaide ing Australia bebarengan karo sawetara sertifikasi lan diploma profesional ing manajemen perhotelan, manajemen pendapatan hotel, lan program manajer umum saka Universitas Cornell sing terkenal.

Diarepake bakal dibukak taun iki, Swiss-Belinn Muscat minangka hotel bintang 3 sing luar biasa sing nikmati lokasi sing apik banget cedhak karo Bandara Internasional Muscat. Dilengkapi 128 kamar lan suite, hotel kasebut dikembangake kanggo nawakake macem-macem fasilitas kanggo para tamu, kalebu restoran sedina muput, ruang rapat, gym, akses Wi-Fi lan layanan kamar 24 jam. Yen dununge dununge apik banget ing bandara, hotel iki bakal dadi papan sing cocog kanggo penumpang transit sing golek kru mandeg lan maskapai uga plancongan korporat nalika riko cedhak ing Oman utawa sing mandheg mandheg.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov