24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Mecah Monako News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Otoritas Pariwisata Pamrentah Monaco nampi Presiden lan Wakil Direktur anyar

0a1a-203
0a1a-203
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Tim anyar ditunjuk, dadi kepala Otoritas Pariwisata & Konvensi Pamrentah Monaco. Pak Guy Antognelli, mantan Wakil Direktur dadi Presiden Pariwisata Monaco anyar lan Ibu Sandrine Camia, sing njabat dadi kepala Biro Konvensi Monako suwene pitung taun kepungkur, dadi Wakil Direktur.

Ibu Camia duwe pengalaman kuat ing pariwisata; dheweke wis kerja suwene 20 taun kanggo merek hotel mewah kalebu Hotel Lutetia ing Paris lan Hotel Martinez ing Cannes, sing banjur dadi properti Taittinger Family. Dheweke njabat jabatan Direktur Sales, Marketing lan Komunikasi kanggo rong hotel mewah independen, Hotel Royal Riviera ing Saint-Jean Cap-Ferrat lan Hotel Metropole Monte-Carlo. Ing taun 2011, dheweke diangkat dadi kepala Biro Konvensi Monaco lan wis tanggung jawab promosi lan pangembangan MICE, nalika ngetrapake alat komunikasi lan pemasaran anyar lan njamin kasetyan pelanggan sing paling apik.

Ibu Camia babagan jabatane dadi Wakil Direktur: ”Tantangan anyar lan pangakuan tumrap karya sing ditindakake ing Biro Konvensi. Pitung taun kepungkur iki pancen akeh pengalaman lan sukses. "

Sawise lulus lulusan Teknik Keuangan ing Universitas Nice-Sophia-Antipolis, Pak Antognelli miwiti karir ing anak perusahaan Monegasque saka bank swasta Swiss, pisanan ing kantor mburi banjur dadi manajemen risiko lan departemen audit internal.

Sajrone 10 taun sabanjure, dheweke nyumbang kanggo pangembangan perusahaan asuransi ing Monaco, ngatur portofolio klien kelas dhuwur nggunakake keahlian finansial uga ketrampilan sosiale.

Ing taun 2011, dheweke diangkat dadi Kepala Departemen Statistik Otoritas Turis & Konvensi Pamrentah Monaco. Dheweke wis nyumbang kanggo pangembangan layanan iki lan wis nambah bidang tumindak menyang intelijen strategis lan kompetitif.

Ing 2015, dhèwèké njupuk jabatan Wakil Direktur lan makarya kanthi kerjasama tertutup karo kabeh layanan kanggo promosi lan ngembangake pariwisata ing Principality.

Pak Antognelli babagan jabatane dadi Presiden: ?? Pengangkatan iki minangka pengakuan saka gaweyanku lan pernyataan kapercayan saka Pamrentah. Aku seneng banget bisa kerja bareng karo tim sing darmabakti kanggo promosi tujuan lan entuk asil sing apik sajrone taun kepungkur.

Tujuane aku yaiku kanggo memimpin kabeh misi Otoritas Pariwisata & Konvensi Pamrentah Monaco kanggo njamin pariwisata tingkat tinggi ing taun iki lan nggedhekake tunjangan ekonomi kanggo tujuan kasebut.

Kita wis mesthi kerja bareng karo kabeh mitra ing sektor pariwisata Principality.

Kita kudu nggunakake alat inovatif ing framework sing ditemtokake kanggo promosi tujuan, supaya bisa nambah asil pariwisata sing apik ing Principality. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov