24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Mesir Breaking News Warta Pamrentah Kabar Olahraga Hotel & Resor News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Mesir pengin pariwisata bali, nanging kanthi aman

egypt
egypt
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ing Mesir saka 1,200 hotel, 700 duwe lisensi kanggo operasi kanthi watesan kesehatan saiki amarga COVID-19

Print Friendly, PDF & Email

Pendapatan pariwisata ing Mesir mudhun 70% ing taun 2020. Negara-negara plancongan lan industri pariwisata saya lara lan nyoba banget golek cara supaya 3.5 juta pengunjung negara Afrika Lor kasebut ilang, supaya bisa bali maneh.

Menteri Pariwisata lan Antiquities Khaled El-Enany marang agensi berita, manawa 15% Ekonomi Nasional Mesir gumantung karo pariwisata

Penemuan arkeologi anyar diumumake bubar, kanggo nguripake maneh jumlah pengunjung, lan ngarep-arep telusuran mbukak Museum Mesir Mesir ing jejere piramida, sing diarepake ing pungkasan taun iki, bakal mbantu sektor kasebut pulih.

Versi resmi Mesir yaiku target negara kasebut saiki ora ngitung jumlah turis nanging bisa diarani Mesir minangka tujuan wisata sing aman.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.