Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Vanuatu

Gempa kuat 6.3 nyerang Vanuatu, nganti saiki ora ana peringatan tsunami

0a1a-214
0a1a-214
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Gempa skala 6.3 nyerang 64 km ing sisih wétan Luganville ing Espiritu Santo, pulo paling gedhe ing Vanuatu, dina Rebo, ing ambane 123 km, Survei Geologi AS nglaporake.

Ora kasedhiya informasi babagan korban jiwa utawa karusakan saiki.

Nganti saiki, durung ana peringatan tsunami.

Laporan Gempa Awal:

Gedhene 6.3

Tanggal-Tanggal • 20 Mar 2019 15:24:00 UTC

• 21 Mar 2019 02:24:00 cedhak pusat gempa

Lokasi 15.621S 167.608E

Jerone 125 km

Jarak • 49.1 km (30.4 mi) ESE saka Luganville, Vanuatu
• 245.9 km (152.4 mi) NNW saka Port-Vila, Vanuatu
• 587.2 km (364.1 mi) N ing W , New Caledonia
• 732.5 km (454.1 mi) N saka Pa ta, New Caledonia
• 733.6 km (454.8 mi) N ing Dumb a, Kaledonia Baru

Kahanan sing durung mesthi Horisontal: 7.4 km; Vertikal 4.8 km

Parameter Nph = 91; Dmin = 723.8 km; Rms = 0.82 detik; Gp = 53 °

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov