24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kanada Breaking News Warta Industri Rapat rapat News wong Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Menteri Pariwisata Kanada bakal ngomong babagan pentinge wisata olahraga ing acara Ottawa

0a1a-221
0a1a-221
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Yang Muliaie Joly, Menteri Pariwisata, Bahasa Resmi lan La Francophonie, bakal ngomong babagan pentinge pariwisata olahraga kanggo ekonomi Kanada ing Kongres Acara Olahraga Aliansi Olahraga Kanada, pertemuan tahunan industri pariwisata olahraga paling gedhe ing negara kasebut.

Menteri kasebut uga bakal ngrembug babagan strategi pariwisata federal Kanada sing bakal teka.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov